Vigtig søndagssejr i Odsherred

280
Martin Lisborg scorede på straffespark

OPDATERET: B 1908 sikrede sig tre særdeles vigtige point ved at vinde søndagens kamp 1-0 ude over TFC Odsherred. Martin Lisborg scorede på straffe lige inden pausen.

Isoleret i bunden og uden karantæneramte Abdoulie Njai og Jesper Larsen. Det var situationen for B 1908, der søndag tog hul på anden tredjedel af sæsonen i udekampen mod TFC Odsherred, der har overrasket som oprykkere i DS, pulje 2.

Således havde holdet fra Vig kun tabt en enkelt kamp hidtil i sæsonen, helt tilbage til 12. august, så hjemmeholdet gik ind til kampen som favoritter på den efterårsvåde bane i Odsherred.

Store chancer til hjemmeholdet
I første halvleg var det da også hjemmeholdet, der havde overtaget, og det lykkedes at spille sig frem til en del chancer ikke mindst til Yusuf Bakir, men dels forsvaret, dels en velspillende Jakob S. Jensen i målet forhindrede scoring.

Otternes chancer begrænsede sig til langskud udefra, men to minutter før pausen blev Kristian D. Larsen væltet i feltet. Straffespark. Anfører Martin Lisborg lagde bolden til rette og sendte den i nettet til en ikke helt fortjent 1-0-føring.

Tre chancer til Erik Bang
Efter pausen åbnede otterne optimistisk, og omkring kampens 56. minut fik denne skribent travlt med at notere målchancer. Hele tre af slagsen – alle til indskiftede Erik Bang, der gjorde et godt indhop på midtbanen, men ingen blev omsat til mål.

Og så straks efter en kontrachance i mega-kategorien til TFC Odsherred, men Yousef Ghani brændte. Og kort efter igen i den anden ende: Patrick Bielefeldt med en stor chance på Saleem Nanjis assist, men heller ingen bold i nettet i denne omgang.

Stor redning af ‘Jakse’
Det kom den til gengæld efter 65 minutter, men TFC Odsherred scoring blev annulleret for offside. Hjemmeholdet pressede på, og kun en storartet refleksredning af Jakob S. Jensen efter 70 minutter holdt otterne i front.

TFC Odsherred ville gerne have haft et straffespark mod slutningen af kampen. Det fik de ikke, og så endte det med en 1-0-sejr til B 1908, der dermed fik kontakt med holdene foran i rækken, bl.a. Avedøre, som er modstanderen på udebane på lørdag kl. 13.

Se referat fra Nordvestnyt HER (eksternt link)

KAMPFAKTA
Danmarksserien, pulje 2
Søndag 5. oktober 2017
TFC Odsherred – B 1908 0-1 (0-1)
0-1 Martin Lisborg (strf. 43)
Advarsler: Rune Christensen, B 1908 (51)
Andreas Elkjær, TFC Odsherred (68)
Kristian D. Larsen, B 1908 (72)
Kasper Karlsen, TFC Odsherred (85)
Kasper Autrup, B 1908 (90+1)
B 1908’s hold: Jakob S. Jensen, Mathias Bukhave, Kristian Glyø, Benjamin Vielsted, Joachim A. Jensen, Festim Mustafi (Erik Bang, 46 (Kasper Autrup, 90)), Martin Lisborg, Rune Christensen, Saleem Nanji, Patrick Bielefeldt (August Rosenmeier, 83), Kristian D. Larsen
Dommer: Morten Christoffersen
Tiskuere: ca. 150 i Vig Idrætscenter