Vagn Jacobsen er død

475

En af klubbens bærende medlemmer er desværre ikke mere iblandt os. Fredag 8. februar sov Vagn Jacobsen stille ind grundet en uhelbredelig sygdom, 83 år gammel. Vore tanker er hos hans kone Jytte, børn, børnebørn samt tre nyligt ankomne oldebørn i denne triste tid.

Vagn var et herligt positivt menneske, altid stille og rolig og omgængelig og typen man aldrig hørte sige et ondt ord om andre – en rigtig kammerat.

Han har altid spillet i B 1908 hvor han blev meldt ind i 1948, og var en del af en meget gylden periode af rigtig gode spillere, som op gennem ungdomsårene prægede rækkerne ved altid at være med i toppen. Vagn fik sin debut på klubbens 1. senior som 18-årig. Det blev blev til hele 271 kampe på førsteholdet, og han var stadig nummer fem på ranglisten over flest spillede kampe.

Når man oven i disse kampe lægger ungdomskampe, sekundakampe og senest Old Boys og  Masters-kampe, når man op på over 1.000 kampe for B 1908.

Vi der har spillet med Vagn på førsteholdet kunne som nyoprykkede i seniorafdelingen altid regne med stor opmærksomhed og hjælp fra den erfarne spiller, og det er vi mange der har sat stor pris på. På vort ‘gammelmandshold’ onsdagsholdet var Vagn altid et dejligt positivt selskab både på banen og omkring vor fællesspisning.

Vagns bisættelse finder sted torsdag 13. februar kl. 12 fra Kastrup Kirke, Kastruplundgade 5

Vagn Jacobsen blev født 17. november 1936. Han døde 8. februar 2020.

Æret være dit minde.

På vegne af Onsdagsholdet
Ole Madsen