Udesejr over Allerød – trods alt

186
Joachim A. Jensen og Martin Kyster scorede otternes mål. Foto: SpeichFeyFilmTeam

På mål af Martin Kyster og Joachim A. Jensen vandt B 1908 lørdag 2-1 ude over Allerød, og holdt dermed fast i andenpladsen i Danmarksserien, pulje 2.

Denne skribent kunne desværre ikke overvære kampen. Så var det godt, at Flemming Olsen var på pletten og så følgende:

Efter nederlaget mod FA 2000 var det med en følelse af uvished om, hvor holdet står, at turen gik til Allerød, som ligger væsentlig lavere placeret i tabellen. Der var da også ændret på opstillingen, hvor David Chernet, Kristian D. Larsen og Patrick Bielefeldt var sat på bænken til fordel for Martin Kyster, Benjamin Fey og Joachim A. Jensen

Spillemæssigt skulle ændringerne tilføre mere fysik på holdet, og det fungerede da også i starten, hvor der var chancer til otterne efter blot to og fire minutter, men Allerød har en rigtig god keeper, som klarede frisag for sit hold.

Farlige standardsituationer
Den gode start kunne ikke følges op, og Allerød fik et par store chancer; den første hvor otternes tilbageløb ikke var overbevisende, og senere et farligt hovedstød over mål. I resten af halvlegen blev spillet fra begge hold med meget lange afleveringer, og kendetegnende for begge hold var standardsituationer det bedste våben til at fremskaffe chancer.

Efter en halv times spil måtte Johannes Marcher forlade banen med en hovedskade, og Kristian D. Larsen kom på banen. Et frispark fra Benjamin Fey kort før pausefløjtet udløste målet til 1-0, hvor Martin Kyster via en bold fra Kristian D, Larsen scorede. Minuttet efter burde Festim Mustafi på super forarbejde af ham selv have øget til 2-0, men desværre …

Allerød satte mere pres på
Begyndelsen af anden halvleg var lige ved at give udligning, da Jacob S. Jensen var ved at tabe bolden i mål, men han klarede selv situationen. Spillet fortsatte med lange afleveringer, men det var som om Allerød satte mere pres på, og lige med et var otterne ved at gentage fejl fra tidligere kampe.

To gange med kort mellemrum var forsvaret ved at følge bolden ud over mållinjen, men begge gange stjal modstanderen bolden, hvilket efterfølgende gav farlige situationer foran mål.

Forsvaret stabiliseret
Efter 60 minutter blev Khamis ‘Junior’ Akida taget ud fra sin nye plads som back, og David Chernet sat ind. Denne udskiftning virkede som om den stabiliserede forsvaret , mens der  stadig var udfordringer på midtbanen med at holde bolden inden for egne rækker og få spillet til at glide.

Der var chancer i begge ender. For otterne havde Simon Sinkjær og Kristian D. Larsen muligheder inden for tre minutter, og senere en kæmpe chance til Joachim A. Jensen, hvis hovedstød blev sat lige i hovedet på Allerøds keeper, der blev mindre groggy.

To sene scoringer
Men Allerød pressede, og selv om forsvaret virkede ok, så skete det, som vi før har set. Udligning på et indlæg, som gik igennem hele forsvaret, alle troede faren var overstået, men bolden blev fanget på mållinjen, og et rimeligt passivt forsvar så til, mens Allerød udlignede efter 87 minutter.

Så fornemmede man nogen frustration over så sen en scoring imod, men igen blev en standardsituation B 1908’s redning. Efter 89 minutter: Hjørne fra venstre og denne gang kom Allerøds keeper ikke i vejen for Joachim A. Jensens hovedstød. En dejlig sejr og tre point til holdet, men spillet var ikke prangende.

Du kan se hele kampen på b1908fans.dk. Otterne spiller årets sidste hjemmekamp på lørdag 27. oktober kl. 13 mod Fremad Valby.

KAMPFAKTA
Lørdag 21. oktober 2018
Danmarksserien, pulje 2
Allerød – B 1908 1-2 (0-1)
0-1 Martin Kyster (42)
1-1 Bastian Kruse (87)
1-2 Joachim A. Jensen (90)
Advarsler: Joachim A. Jensen, B 1908 (18)
Martin Kyster, B 1908 (45)
Sebastian Pitzner-Schmidt, Allerød (59)
B 1908’s hold: Jakob S. Jensen, Benjamin Fey, Joachim A. Jensen, Mikkel Knudstrup, Johannes Marcher (Kristian D. Larsen, 29), Festim Mustafi, Frederik Storm, Martin Kyster, Simon Sinkjær, Khamis ‘Junior’ Akida (David Chernet, 60), Mads Bukhave (Patrick Bielefeldt, 86)
Dommer: Nicki Nordlund Hansen
Tilskuere: ca. 150 i Allerød