Uafgjort igen: Smed point i fem minutters overtid

228
Nichlas Rohde scorede for anden kamp i træk

På et straffespark i fem minutters overtid fik Greve udlignet til 2-2 i B 1908’s første hjemmekamp i år. Nichlas Rohde og Kristian D. Larsen havde forinden scoret for otterne.

Heller ikke i andet forsøg lykkedes det for B 1908 at få en sejr i Danmarksserien. Det var ellers meget tæt på, men i fem minutters overtid af lørdagens kamp mod Greve fik gæsterne straffespark og kunne udligne til 2-2.

Det var B 1908’s første hjemmekamp i 2020, og cheftræner Martin Engelbrecht havde givet genvalg til start-11’eren fra premierekampen mod Vordingborg – med undtagelse af skadede Frederik Kragh, der blev erstattet af Joachim A. Jensen

Flot mål af Rohde
Hjemmeholdet kom godt i gang med kampen og sad på det meste af spillet i den første halve time. Både Johannes Marcher og Patrick Bielefeldt havde pæne chancer, og efter 24 minutter headede David Chernet bolden på overliggeren efter et hjørnespark.

Efter godt en halv time bragte Nichlas Rohde otterne foran 1-0 efter en fin aktion i højre side. Mads Bukhave headede bolden videre til offensivspilleren, der snød en forsvarer og sendte bolden i kassen fra en spids vinkel.

Pludselig udligning
Greve tilspillede sig ikke mange chancer, men lige pludselig efter 38 minutter fik otterne ikke forsvaret sig godt nok i en omstilling, og så stod Mathias Kriegbaum fri. Han sørgede for udligning til 1-1.

Efter pausen havde otterne ikke held til at sætte sig så massivt på kampen som i første halvleg, og det var småt med chancer. Jakob S. Jensen var to gange en sikker sidste skanse, da han afværgede Greve-kontraer.

De to målscorere Nichlas Rohde og Kristian D. Larsen

Foran på straffespark
Med et kvarter igen fik B 1908 straffespark. Joachim A. Jensens afslutning blev blokeret af en Greve-forsvarer, men uheldigvis for ham røg bolden op på hans arm. Kristian D. Larsen satte bolden ind til 2-1.

Begge hold havde muligheder for at score i slutningen af kampen, og især Greve var tæt på en udligning, men igen klarede Jakob S. Jensen i fin stil, mens riposten blev ekspederet over otternes mål.

Mikkel Vittarp Gøling blev skiftet ind i anden halvleg og fik dermed sin debut på B 1908’s 1. senior.

Straffespark i overtiden
Og bedst som det hele lignede en hjemmesejr fik Greve dybt inde i overtiden et korrekt dømt straffespark. Mathias Tagø Petersen scorede fra 11-meterpletten med kampens allersidste spark.

B 1908 skal i aktion igen i Danmarksserien på lørdag 29. august kl. 13 ude mod Birkerød. Onsdag kl. 20 spiller B 1908 sidste kval-runde om adgang til Sydbank Pokalen mod FC Randoms i Valby. Vinderen af den kamp skal møde Fremad Amager i første runde.

Se eller gense kampen på b1908fans.dk HER

KAMPFAKTA
Danmarksserien, pulje 2
Lørdag 22. august 2020
B 1908 – Greve 2-2 (1-1)
1-0 Nichlas Rohde (31)
1-1 Mathias Kriegbaum (38)
2-1 Kristian Drejer Larsen (strf. 76)
2-2 Mathias Tagø Pedersen (strf. 90+1)
Advarsler: Mads Christensen, Greve (14)
Jonas Stabell, Greve (45)
Bjørn Paludan, Greve (57)
Tobias Siig, Greve (73)
Asker Damgaard, B 1908 (82)
Mathias Tagø Pedersen, Greve (85)
Patrick Bielefeldt, B 1908 (85)
Oliver Elliott Karlsen, B 1908 (90)
B 1908’s hold: Jakob S. Jensen, Joachim A. Jensen (Mikkel Vittarp Gøling, 82), Mathias Bukhave, David Chernet, Johannes Marcher (Oliver Elliott Karlsen, 52), Asker Damgaard, Seejou King, Martin Lisborg, Patrick Bielefeldt, Mads Bukhave (Kristian Drejer Larsen, 67), Nichlas Rohde
Dommer: Casper Thorsøe Jr.
Tilskuere: 287 i Sundby Idrætspark