Uafgjort efter chancerig afslutning

244
Simon Sinkjær havde blot været på banen i et minuts tid, da han scorede sit første mål for B 1908.

Begge hold havde store chancer til at erobre sejren i kampens slutfase, men det endte med 1-1, da B 1908 og Roskilde KFUM mødtes lørdag.

B 1908 har stadig den første sejr til gode i Danmarksserien, hvor holdet lørdag spillede 1-1 mod Roskilde KFUM i en kamp, der eksploderede i chancer efter pausen – nogle af dem også rigtig store.

Første halvleg var en tam affære. I de første 40 minutter var kun en dobbeltchance til otternes Abdoulie Njai og efterfølgende Kristian D. Larsen efter seks minutter værd at berette om.

Sinkjærs første mål
Men i de sidste fem minutter havde otterne bud efter KFUM’s mål. Først fik Kristian D. Larsen en kæmpe mulighed, som Roskilde-keeperen flot reddede. Og da selvsamme Larsen kort efter igen afsluttede, blev han skadet i baglåret og måtte lade sig udskifte.

Ind kom Simon Sinkjær, og han havde blot været på banen i et minuts tid, da han bragte otterne på 1-0. Et indlæg fra Benjamin Vielsted endte i panden på David Chernet, der headede på tværs, og foran mål kunne Sinkjær styre bolden i mål til pauseføring 1-0.

Udligning efter frispark
Fra anden halvlegs start fik Roskilde KFUM et lille overtag, men det var otterne, der fik den største chance. Abdoulie Njai stormede frem med bolden i en omstilling med flere holdkammerater med sig, men AB fik overplaceret afslutningen, der gik forbi mål.

Godt et kvarter før tid fik Roskilde KFUM frispark lige uden for feltet. Den tidligere otter-spiller Jakob Sparholt sendte bolden på stolpen. Emil Ølvang var først over returen, og han kunne sende bolden i nettet til udligning 1-1.

Mange store chancer
Kampens afslutning blev hæsblæsende og særdeles chancerig. For otterne havde Martin Lisborg og Abdoulie Njai – to gange – muligheden for at sikre sejren. Gæsterne havde en afslutning på overliggende og kort efter et nærgående langskud lige over mål.

Men det endte med 1-1, og dermed fordoblede B 1908 efterårets pointhøst. Den første sejr er endnu til gode – måske kommer den på lørdag, hvor otterne står over for GVI i en svær kamp på udebane i Nymosen. Det er klokken 13.

Se video fra kampen på b1908fans.dk HER

KAMPFAKTA
Lørdag 26. august 2017
Danmarksserien, pulje 2
B 1908 – Roskilde KFUM 1-1 (1-0)
1-0 Simon Sinkjær (45)
1-1 Emil Ølvang (73)
Advarsler: Mads Pfeiffer Skovgaard Olsen, Roskilde KFUM (45)
Saleem Nanji, B 1908 (51)
Kristian Glyø, B 1908 (65)
August Rosenmeier, B 1908 (67)
Jesper Larsen, B 1908 (75)
Simon Sinkjær, B 1908 (90+2)
B 1908’s hold: Jakob S. Jensen, Saleem Nanji, Kristian Glyø, David Chernet, Benjamin Vielsted, Abdoulie Njai, Rune Christensen, August Rosenmeier (Patrick Bielefeldt, 72), Jesper Larsen (Patrick Fleischer, 88), Martin Lisborg, Kristian D. Larsen (Simon Sinkjær, 44)
Dommer: Frederik Nørup
Tilskuere: 145 i Sundby Idrætspark