U9 runder aktivt turneringsår af med turnerings sejre i Tårnby!

49

Årgang 2008 rundede et meget aktivt turneringsår af ved at sende 1 hold til DBUs Beach fodbold turnering på Amager Strand, og samtidigt hele 3 hold afsted til Tårnby FF, hvor vi stillede op i både C, B og A rækken, i dette, vores sidste stævne som U9. Dermed havde vi 4 hold afsted til stævner een og samme dag, hvilket har været ganske symptomatisk for årgang 2008. En hurtig optælling viser, at vi har haft mere end 130 hold afsted til stævner som U9; og uden at vide det med sikkerhed vil jeg tro at kun de helt store klubber kan matche den stævne aktivitet på årgangen.

Det samme gælder vel for så vidt også resultaterne, hvor årgangen har været adskillige turnerings-sejre bag sig, men i modsætning til de fleste af vores konkurrenter, så har B1908 udmærket sig ved ikke kun at ligge i toppen af A-rækken, men også i B-rækken. Netop bredden i årgangen er blevet understreget af, at vi i vinter vandt på A og B rækken i Indendørsligaen (20 runder over 4 weekender) i HIK, men også da havde 2 hold afsted til et interntionalt stævne i Ålborg hvor det ene af holdende vandt 6 ud af 7 kampe og således kun tabte til de kommende finalister, nemlig det andet B1908 hold.

I lørdags blev både bredden og toppen af årgangen understreget af, at vi først vandt B-rækken (endda med 5 mand grundet skade i første kamp).

Dernæst vandt vi A-rækken, efter bl.a. at have sendt både Næstved, Herlev og KB ud af turneringen, for så at slutte af med en fortjent sejr over AB Tårnby.

Vi er klar til U10 – og for den sags skyld 8 mands, når den tid kommer 🙂