U19 udraderede modstander

341
Claudio Herrera Bach B1908

Det er meget sjældent, at der på højt plan bliver scoret så mange mål, som det blev til i sidste dyst inden sæsonstart for de to Øst U19 hold fra Vallensbæk IF og så vi gæster fra B1908.

Vejret var dejligt og dermed flot fodboldvejr på den fine kunst i Vallensbæk, hvor der også var bestilt trio.

U19 er i gang med at udforme en ny fodboldstil, og den kan gøre rigtigt ondt. Det så vi med tydelighed i dag, hvor Vallensbæk var sagesløse ofre for en fodboldlektion. De unge fra B1908, hvor der også gennem de sidste par måneder er kommet flere dygtige spillere til, vandt kampen hele 0-8.

Nye dygtige og målfarlige spillere
Det kunne være blevet til mere, herunder havde den nytilkomne spiller Lukas Prebensen to langskud på overliggeren. Holdet har nu faktisk en håndfuld spillere, som kan true fra de 20-25 meter.

På billedet ser vi 00 spilleren Claudio Herrera Bach, som trods han kun er U17 spiller, fylder ganske godt på vores midtbane. Han scorede også et flot mål. Bag ham kan man se Lukas Prebensen, som ligeledes spillede en fantastisk kamp på den centrale midt. Vores nytilkomne back Marcus Helmer Friis Volboek scorede også i dag. Så tre nyere spillere i 8ertrøjen, som er målfarlige.

Alle gjorde det flot i dag og hele holdledelsen er stolte af holdet. Den sædvanlige garde af kvalitetsspillere, som har fået selskab af en lille håndfuld dygtige spillere. Hertil er Kamran også tilbage på holdet efter en tur i Frem. Han scorede i øvrigt også.

Det samme gjorde Tobias, Biele og dobbelt fra Jonas.

Godt spillet drenge.