U19 havde til dagens udekamp mod Øst-1 holdet BK. FREM store vanskeligheder med at stille hold. Således var vi grundet afbud og skader kun 11 mand af sted. Det kunne vise sig vanskeligt mod en normalt god modstander. Frem er på de gode dage blandt de bedste hold i Øst.

(Billedet: Egzon Pajaziti til venstre for træneren scorede to flotte basser)

Vi lagde taktikken om til kampen, og som den skred frem viste det sig, at 11 drenge med B1908 logo på brystkassen, kunne kæmpe og spille sig til en storsejr på 6-0, trods modstanderen var 14 mand i truppen.

B1908´s angreb og omstillinger, var af høj klasse og hele holdet i en super god indsats, som vi i holdledelsen var meget stolte af, vi skabte en forrygende kamp, hvor Admir og Egzon hver scorede to gange og Oliver Holm Tvarnø og Patrick Bielefeldt hver med en enkelt basse.

Egzon trådte dermed ind med det evige tilnavn; TYGGEGUMMI KONGEN, og alle bør have tyggegumme med til i den kommende tid. Intern joke og væddemål..:-) For vi har det godt hos U19, vi er ét hold og kæmper sammen skulder mod skulder. En af årsagerne til, at vi er blandt de bedste..:-)

Mangler to kampe inden jul

Vi mangler hos U19 nu blot en hjemmekamp mod Holbæk i midt-ugen, som kommer samt en DBU Futsal kamp mod Hvidovre på næste søndag, inden vi sender drengene på en kort juleferie. Men allerede tidligt i januar, fortsætter kampene på vejen mod DM i futsal.

Flot flot indsats af de unge mænd i dag, viste 8er hjerte på alle måder, uden så meget som et gult kort eller piveri undervejs.

Fantastisk indsats af gutterne.

 

Henrik & Jan