Det har været et mandskabsmæssigt svært forår for U19, det ved alle, og der har været et par uafgjorte for meget. Men med en sejr på hjemmebane torsdag, 1-0 over gæsterne fra Skjold Birkerød, så rykkede B1908 U19 op på en pointmæssigt delt 2. plads i den bedste Øst-række.

BREAKING :DBU HAR AFVIST FARUMS PROTEST OVER FESTIM MUSTAFI.

Dermed er vi på 17 points inden de sidste kampe.

(Gammel tekst)
I tabellen har vi dog tre points færre, da Farum efter de tabte klart på Amager, nedlagde en protest mod en B1908 1. års U19 spiller. Han er dog fuldt lovlig (og har spillet 5 kampe for U19 i foråret + optrådt ved DM finalen i Futsal), og reglerne er helt klare. Så vi betragter det som en formsag. I øvrigt var spilleren ikke en gang med i kampen, men vi fik ham ikke fjernet fra holdkortet, hvilket dog ikke er strafbart.

En svag indsats gav sejr

Skal vi ikke bare være ærlige og sige, at det spillemæssigt var en meget vaklende kamp i dag, for mange spillere, måske ikke mindst pga. tilbagekomst fra skader, haltede i deres timing. Vi kom planmæssigt foran med 1-0 i 4. minut, da Jonas Hougaard scorede et vanvittigt flot mål efter super godt opspil. Det så faktisk i perioder godt ud i 1. halvleg.

Men det blev en sovepude og sidst i kampen måtte vi kæmpe hårdt for at bevare 1-0 sejren. Ikke mindst fordi Birkerød er et godt hold, men også fordi vi missede store chancer og muligheder.  Vi burde have haft en sikker føring inden afslutningen på kampen. Men skarpheden var helt væk i dag. Mon ikke den er massivt tilbage i næste kamp mod Fremad Amager, som spilles inde på stadion i øvrigt 11. juni klokken 13:30.

3 points er 3 points

Ikke en kamp vi spillemæssigt vil huske, men alligevel at drengene står sammen og efter 10 kampe af 13, kun har lukket 8 mål ind.

Det betyder, at der nu reelt er 4 hold, som kan vinde Øst-1, og det ene er B1908. Det kræver sejre i de sidste 3 kampe, og så skal et par resultater falde ud til vores fordel. Det bliver skarpt til sidste hjørne..:-)

Det er unikt med 3 kampe tilbage fortsat at kunne nå en titel, men det skal siges, at det bliver en hård kamp. Vi skal værne om vores spillere og holdet, for det bliver meget tæt. Vi spiller de 3 sidste kampe d. 11+14+18 juni, så alle kan se, at vi med kun 15 spillere klar lige nu, hvoraf de 3 halter efter dagens kamp, skal beskytte de unge den kommende tid og blive helt klar.

Trods alt godt gået og tak til Henning Fey fra B1908fans.dk for billedet af matchvinderen Jonas.