Det er ikke nemt at være U19 hold i foråret 2017, vi har simpelt hen været nede på 10 spillere fra truppen til en enkelt kamp og det er ikke helt så nemt, ikke at kunne bruge U19 spillere, som enten tørner ud på senior, er skadet eller på skolerejser. Med alt respekt, så spiller vores U17 hold i laveste lokale række og er langt væk niveaumæssigt. Der er også trukket for meget på spillere, det har været medvirkende til skader. Vi kan ikke bare lige skaffe nye spillere midt i sæsonen, da man jo er låst.

Så vilkårene har ikke været nemme for trænerduoen Henrik og Kenneth. Alene i seneste kamp fredag (i dag) ude mod rækkens førerhold GREVE, var vi uden topscorer Admir, Festim, Biele, Tobias (2 mål forleden). Dertil er MÅL-Møller, Magnus og Anthony stoppet med fodbold. Det er godt nok sørgeligt, vi har brug for dem..:-( Så selv om vi kan præstere 18 spillere, så er det jo ikke fedt, at så mange er skadet, og ikke alle har forståelse for situationen.

Så har vi lige som fået vilkårene på plads og så kan vi tale om en indsats, som alligevel sætter STRÅLENDE lys på U19 drengene, som på TRODS, af denne ,modstand og manglende opbakning til tider, præsterer ud over, hvad man kan forvente.

Min intention med dette indlæg er, at sige til U19 drengene, I er FANEME fantastiske, det er helt vildt hvad I præsterer under de forhold. BRAVO U19…:-)

7 kampe i streg uden nederlag I DEN BEDSTE ØST RÆKKE…

Vi tabte første kamp ude mod Slagelse som vandt U19 Øst-1 i efteråret, men det var på marginaler, hvor vi selv brænder to alene med modstanderens keeper. Lang tur og vi var ikke helt klar. Må vi lige spille den kamp om? Men siden har vi ikke tabt. Til gengæld har vi også spillet mange uafgjorte.

5 uafgjorte kampe,, men det er sket mod de hold, som har potentiale til at vinde den bedste Øst række. Holbæk, Helsingør, Frem og i dag Greve. To uafgjorte ude mod på det tidspunkt nummer 1 i rækken. Det er fremragende resultater enkeltvis. Imens har vi slået Vanløse og Allerød. Vi har også modsat i en helt absurd kamp spillet uafgjort mod AB, trods vi burde føre med mange mål ved pausen, sådan kan det gå. Det er sådan noget som sker én ud af 20 kampe.

Men vi men vi har nok rækkens bedste defensiv. Det er helt absurd, hvad keeper og drengene i marken præsterer, hår på brystet.

SNYDT I GREVE—

I dag st. Bededag var vi i Greve, og som beskrevet uden en række vigtige profiler, og ikke mindst de spillere, som normalt scorer vores mål. Seriøst, vi var nede og låne U17 træneren THYGE, og så ved alle hvad klokken har slået..:-) Nej Thyge gjorde det fint og spillede jo til og med U17 på holdet. Så bestået for hans indsats de sidste 25.:-)

Tak Thyge for at vise klubhjertet, hvor er det dejligt i en tid, hvor ikke alle gør det. Men drop lige smøgerne…:-)

Men en kamp vi ikke glemmer lige med det samme, og desværre ikke mindst fordi dommerlinjen var helt skæv. SE BILLEDET HVOR SKUFFEDE VI VAR…Vi havde nok ikke fortjent at vinde, Greve havde et lille overtag i chancer, i en kamp, hvor vi alvorligt manglede vores offensive spillere. Men vi scorer rent faktisk kampens eneste mål fem minutter før tid, og så har vi fortjent at vinde. Bortset fra, at dommeren helt absurd underkendte vores mål.

Meget har man set i sin tid – og skal lige nævne at modstanderens træner var enig i, at der var mål. Men at kæmpe hårdt i 90 minutter, at give alt hvad man har, og så kan en sådan bommert af rang ske. Linjedommeren løfter flag for offside på en tværbold. Men ham som tager den kommer langt bagfra og dommeren står godt placeret, Bolden rammer stolpen og en målmand eller Greve spiller i ryggen på stregen og den løber i mål. Offside?: ALDRIG ALDRIG ALDRIG. At dommeren helt taber hovedet og viser en spiller fra hver hold ud i sidste minut må betegnes som komisk. De skændtes lidt  og hvad så ? Måske var det den manglende linje som kostede. Det er drenge, skæld dem ud og kom videre. Det er afledte kort.

Nå men man skal ikke høre brok over dommeren mere fra vores side end denne  enkelte kamp, hvor det blev afgørende. Vi brokker os normalt ikke, men i dag var bare så forkert. Vores grænse blev nået og overtrådt.

Vi går baglæns…..

Sejr 3-1 hjemme over Vanløse
Vi var bedst og fortjente sejren, desværre måtte Biele på hospitalet og var så ude i dag. Han er dog tilbage til næste kamp. TOBIAS JENSEN vendte tilbage med to fantastiske kasser. Men blev også skadet…:-( .

Uafgjort ude mod FREM, 0-0 på stadion i Valby (og vi spillede også på stadion i Greve), det var en kamp, hvor Frem  er bedst i 1. halvleg, vi er dominerende i 2. halvleg, vi presser voldsomt på, bortset fra de sidste 5-6 minutter, hvor Frem er farlige. Men fair resultat. Frem er nok det bedst spillende hold, som vi har mødt. Ligner pt. det bedste hold i toppen.

Uafgjort 2-2 ude mod FC Helsingør (lå også på 1. pladsen inden kampen, er siden gået i cirkus opløsning, som er svært at finde paralleller til).  Hvad der sker der, kunne være interessant at vide. 10 spillere fra truppen klar. Admir skadet under opvarmning. Lånte et par U17. Det var en lørdagskamp, og Helsingør tager nok prisen for at tilbyde de værste forhold, som jeg kan huske. Seriøst Helsingør?? Kampen sat på en lørdag, hvor DBU IKKE kan tilbyde linjedommere (og det har DBU meldt ud), og på det her niveau er det helt tosset af hjemmeholdet. man kan ikke spille uden linjedommere i U19 Øst-1. Ingen dommer har en chance for at følge med.

Dertil spillede vi på en dårlig græsbane UDEN bænke eller noget. Så bliver det ærligt talt ikke dårligere. Vi har billeder af den stakkels dommer, som selv måtte ned på knæ og gøre målene klar, hjemmeholdet tog intet som helst ansvar. Hjørneflag kom efter kampens starttidspunkt.

Dumpet kampafvikling.

Dertil var det kampen igennem et af de groveste verbale overfald på en dommer, som jeg har været vidne til. Ikke mindst af Helsingør træneren efter kampen. Hele kampen havde en stribe trænere og ledere på linjen hånet den stakkels dommer. Officials. Er det hans skyld, at hjemmeholdet ikke kan afvikle kampe?

Vi førte 1-0 og så fik Helsingør udlignet på et fremspil, hvor der tydeligvis var offside. Men vi laster ikke dommeren, for han kan ikke gøre for, at Helsingør er så dårlige til at planlægge. Der skal naturligvis linjedommere på dette niveau. Vi kommer på 2-1 på et korrekt dømt straffe. Desværre får Helsingør scoret kort før tid, så vi ender uafgjort. Vi har en chance alene med keeperen i sidste minut, men chancen tilfalder en U17 spiller, som desværre ikke får den eksekveret ind, det kan man ikke sige noget til. Der er noget af et spring fra U17 lokalrække op til U19 Øst-1.

Siden er Helsingør faldet fuldstændigt sammen. Gået helt i opløsning.

Uafgjort 2-2 hjemme mod AB, og det må vi være meget ulykkelige over. Et hold vi skal slå kæmpestort. Vi scorer også hurtigt et par mål, men noget går galt. Glemmekassen som uacceptabelt resultat.

Udesejr 1-5 i Allerød og 0-0 før det hjemme mod Holbæk.

Konklusion

De drenge som er klar og spiller, de gør det fremragende, i skrivende stund er vi nummer 5 i den bedste række og vi har mødt top3. Vi kan kun anmode de som er stoppet om at komme tilbage og hjælpe kammeraterne. 5 kampe tilbage.

Man er fuld af respekt for disse U19 drenge, og vil ikke fremhæve en enkelt eller to, for det er over hele linjen bare en holdånd, som er så fantastisk. Vi ligger os ikke ned, uanset holdet går vi ud og giver den gas. Utroligt. En håndfuld af disse spillere skal nok vade ind på 1. senior fra sommer.

Fremragende af trænere og spillere..:-)

Nu venter to hjemmekampe, og de skal give os de points tilbage, som vi har tabt med dumme uafgjorte.