U17 var hårde ved Næstved

181

I forhold til første kamp imod Allerød, måtte vi i dag undvære Julius – Mag & Behnke på grund af skader, men til gengæld, gjorde dem der spillede i stedet for det så godt, at man ikke mærkede det.

Stor ros til Oliver – Costa & Olabi for at udfylde de roller så godt, da det var hele motor rummet der skulle erstattes.

Kampen startede meget på Næstveds præmisser. De var meget på bolden og vi fik ikke rigtig fat i så meget. Men forsvaret stod godt, så selvom Næstved havde bolden meget, blev det aldrig rigtig farligt..

Som kampen skred frem, kom vi mere og mere med i kampen og efter 20 minutter kommer vi så foran. Seb får clearet en bold op til Grevy, der kommer forbi sin modstander i venstre side af banen. Med sit utrolige drive, kommer han af sted imod mål og med en kølig Jon Dahl inderside, ligger han den stille og roligt fladt over i det lange hjørne.

Ikke lang tid efter får vi et frispark, som først bliver taget kort, men efterfølgende smider Lau den til bagerste, hvor Silas står helt fri. Silas first timer flot, men målmanden parerer til hjørne.

Kort før pausen smækker Albert et udspark op imod Grevy, der vinder duellen med forsvaret, men desværre redder målmanden.

Kort efter kommer Næstved igennem i vores højre side, bolden kommer ind over midten, hvor de prøver med et langskud, der ryger snert forbi det korte hjørne, men Albert havde den under kontrol.

Hvis vi var langsomme startende i 1. halvleg, så var vi det bestemt ikke i 2. halvleg. Uret havde rundet 1.30, så stod den 2-0. Olabi finder Grevy med flot aflevering, og alene med målmanden svigter topscoreren ikke og han var langt fra færdig.

Men det var Olabi heller ikke. Da uret runder 4.15 får han en bold fra Costa, ligger den til rette og smækker den over i det lange hjørne uden chance for målmanden. 5 minutter senere lukker vi kampen, da Silas gentog hans aflevering fra Allerød. Igen finder han Grevy, der fuldender sit hattrick med sin 3. scoring.

De næste 10 minutter bølgede kampen lidt frem og tilbage, indtil at Amin tager en god tur på venstre kanten og denne gang servicerer han Grevy, der med sit 4. mål bringer os på 5-0.

Lidt efter får vi et frispark 30 meter ude fra feltet og i bedste Christian Eriksen stil, smækker Lau den flot af sted. Bolden rammer undersiden af overliggeren, hopper ned og nogle siger inde over stregen, men dommeren råber videre. Så nu kan Lau danne klub med Olabi, der prøvede det sidste weekend J. Men Lau skulle nok få revanche.

Minuttet efter scoringen tog Olabi sagen i egen hånd. Snyder 3 mand og kommer igennem i venstre side og afslutter fra en spids vinkel i 2 omgange. Men målmanden redder den første og den sidste rammer stolpen.

Den skulle nok ha været spillet på tværs.

Med 10 minutter igen, ville Grevy gerne overgå Lisborg’s 4 mål for 1. senior. Uzi finder Grevy lidt tilfældigt, men det Grevy gør bagefter er ikke tilfældigt. Han snyder sin oppasser, driver bolden og sætter den sikkert i kassen med sin 5 scoring!!!!!!! Efter den scoring blev han klappet af banen, da han blev taget ud til fordel for Lux.

Så skulle Lau ha sin revanche. Olabi driver bolden frem i midten ned mod 2 Næstved spillere. Lau kommer i et fantastisk løb og Olabi skal bare trille den lidt til venstre, så får Lau en fri løber, men Olabi trækker lidt til højre og afslutter, men lige på målmanden, der giver en retur og den er Lau først over og smækker den under målmanden i kassen til 7-0. Den efterfølgende jubel scene over Lau’s scoring var som om han havde afgjort CHL finalen.

Men dejligt at se holdets begejstring på Lau’s vegne. Det er en anfører, der har sit holdet støtte.

Nu er det ikke alle der blev nævnt i dagen referat, men kæmpe ros til alle 14 mand i dag, der på deres egen måde alle bidrog til den her flotte sejr. Både de defensive og de offensive spillere gjorde det godt i dag.

Dagens Hold: Albert – Reiter – Lau ( C ) – Sebastian – Lauritz – Oliver – Costa – Olabi – Lux – Silas – Grevy

Bænken: Yasir – Uzi – Amin

Dagens mand blev Grevy med 12 stemmer foran Olabi.

Dagens tal:

21 min 1-0 Grevy / Sebastian

42 min 2-0 Grevy / Olabi

45 min 3-0 Olabi / Costa

50 min 4-0 Grevy / Silas

60 min 5-0 Grevy / Amin

72 min 6-0 Grevy / Uzi

74 min 7-0 Lau / Olabi

Så tager vi til Barcelona i dag. Næste kamp er den 8 april ude imod FB kl. 13.30