U17 vandt topopgør imod Greve og ligger midlertidig nummer 1

81

U17 nærmer sig afgørelsen på sæsonen og derfor var kampen imod rækkens nummer 4 ekstrem vigtig. Og Greve skulle vise sig at være en værdig modstander.

Med godt 100 tilskuer på stadion startede vi kampen rigtig godt, da vi kom foran efter 2 minutter og 30 sekunder. Bolden bliver sendt ind i feltet til Jacub, der flot tæmmer bolden og får afsluttet, men afslutningen rammer en Greve forsvarsspiller, men den ryger lige ud til Francis, der med sit venstre ben, sparker bolden i kassen.

Målet blev desværre lidt en sovepude for os, for de næste 20 minutter kunne vi ikke få spillet til at hænge sammen og Greve var en evig trussel med deres dybde løb og lange bolde. Heldigvis var forsvaret skarpe i den periode og i samarbejde med Albert holdte vi Greve fra fadet. Deres største chance kom i det 20 minut, hvor de sender et hjørne i feltet. Albert kommer lidt skævt ud til den og den havner hos en Greve spiller, der sender bolden imod målet, men Mag redder på stregen.

Lidt efter var vi tæt på at øge føringen. Mo tager et kort hjørne med Jacub og sender bolden til bagerste, men Sebastian’s hovedstød ryger over mål. Et par minutter senere får Greve udlignet. De får sendt en lang bold i vores højre side. Albert kommer ud og kaster sig ned i bolden, men angriberen når bolden først og trækker udenom Albert og sparker den i mål. Efter målet sad Greve meget på spillet og vi levede på omstillinger, men ingen af holdene fik skabt det store.

Greve startede 2. halvleg bedst. Allerede i det første minut, får de et hjørne, som vi får halv clearet, men heldigvis bliver returen sparkede over mål. Så begyndte vi at vågne lidt op. Emil erobrer bolden og driver den selv frem i banen. Han kommer igennem i højre side og finder Jacub i feltet, men hans afslutning ryger over mål. Minuttet senere er Greve tæt på. Et indlæg, hvor Sebastian og Albert ikke får snakket sammen havner hos en Greve spiller, der afslutter men Albert når at redde til hjørne.

Men så vågnede vores offensiv. Jacub tager en god tur, finder flot Mo, der finder Jacub igen i feltet. Denne her gang laver han skudfinten og trækker bolden over til sit venstre ben og ligger flot bolden over i det lange hjørne.

Den føring skulle holde et kvarter, før Greve fik udlignet. Et lidt sløset bold tab på midten ender hos en Greve spiller, der hurtigt finder deres angriber dybt og sender hans holdkammerat alene igennem med Albert, der får træf på bolden, men den triller alligevel i mål.

Vores reaktion på målet var rigtig god. Kort tid efter dribler Adam flot igennem midten og bliver stoppet ulovligt. 30 meter ude, prøver Jacub, men frisparket sidder lige på målmanden. Men Adam var ikke færdig. Kort tid efter erobrer vi bolden og med en genial aflevering fra Adam, ender Francis alene med målmanden, hvor han tager et træk udenom og sparker den sikkert i mål.

Denne her gang skulle føringen holdes, men det var lige ved at gå galt med et kvarter igen, men Greve afslutter forbi mål.

Med 12 minutter igen får vi scoret igen. Lav sender flot Jacub af sted, der snyder deres højre back og kommer igennem på baglinjen. Indlægget rammer en Greve spiller og går i mål.

Med 5 minutter igen, får Jacub en chance mere, på fint oplæg af Oliver, men afslutningen ryger forbi det lange hjørne.

I overtiden er Greve tæt på at reducere. Et hjørnespark havner efter lidt klumpspil hos deres angriber, der tæt på det lille felt formår at skovle bolden over mål og vi slap med skrækken. Det er svært at sige om nerverne spillede ind, for vi ramte ikke vores niveau, men når man så får 3 point imod en sindssyg god modstander, så viser det den klasse holdet har. Nu er der lagt op til en gyser imod Nykøbing, som kommer på besøg på fredag kl. 19.00 på stadion.

Dagens Hold: Albert ( c ) – Emil – Sebastian – Oliver – Uzi – Mag – Asim – Adam – Mo – Jacub – Francis

Bænken: Johannes – Lav – Elias

Man of the match blev Francis med 8 stemmer foran Emil med 4 stemmer

Dagens tal:

3 minut 1-0 Francis / Jacub

28 minut 1-1

45 minut 2-1 Jacub / Mo

59 minut 2-2

62 minut 3-2 Francis / Adam

68 minut 4-2 selvmål / Jacub

De bedste hilsner

Rasmi Khalil