U17 trak det længeste strå i lokalopgøret.

297

Fredag aften bød på lokalopgøret imellem B1908 & Fremad Sundby. Bane 2 lagde kunstgræs til og omkring 150 mennesker havde fundet vej til en fantastisk kamp.

Kampen bød ikke på et sekunds ro, da begge hold var meget tændte, men uden at være overtændte. Dommeren tillod drengene at spille fodbold og håndterede kampen fantastisk.

Drengene fik lov til at spille en fysisk kamp, der ville gøre et senior hold misundelige.

Kampen startede med 2 chancer inden for 5 minutter. Først kommer vi igennem i højre side og bolden havner hos Mo, hvis afslutning bliver blokeret. Bolden havner så hos Julle, der afslutter første gang men uden held.

2 minutter senere, var det så Fr. Sundby’s tur. De spillede os tynde i vores venstre side, med nogle hurtige første gangs afleveringer, men afslutningen gik snart forbi det korte hjørne.

I det 7 minut, kom det første mål. Johannes dribler midt på banen, men mister kontrollen og Sundby er over bolden, men et hurtigt genpres får flyttet bolden ned på deres halvdel og her jagter Adam bolden. Han vinder taklingen og finder hurtigt Francis, der tager bolden med i feltet og med højre benet sender han bolden forbi målmanden og bringer os på 1-0.

Herefter er Sundby meget på bolden, men vi spillede en god defensiv kamp og gav ikke plads i bagrummet, som Sundby gerne ville udnytte. Vi levede i stedet for på omstillinger og her var Julle en fornøjelse at følge. Med et fantastisk drive og mange gode driblinger gav han Sundby mange problemer og de måtte bruge ulovlige midler for at stoppe ham. Det endte også med at koste et gult kort. Julle bliver nedlagt på kanten af feltet og efter en del frispark gik den ikke længere. Gult kort til Sundby.

På det efterfølgende frispark tager Julle chancen. Han vælger den frække løsning og sparker fladt i det lange hjørne, men målmanden er vågen og redder til hjørne. Det hjørne tager Julle og på forreste er der en Sundby spiller, der forlænger til bagerste. Her når Johannes højst og header på mål. Selvom målmanden får handske på, kan han ikke holde den ude af målet og så stod den 2-0.

Efter pausen kom Sundby flyvende. På trods af at de var en mand i undertal, var de stadig meget på bolden, men vi stod stadig godt defensivt. Men 10 minutter inde i 2. halvleg får de reduceret.

Sebastian bryder bolden flot og driver den frem af banen. Han prøver at finde Adam på højre kanten, men bolden bliver brudt og så kører Sundby en omstilling. De kommer igennem i højre side, hvor bolden bliver sendt til bagerste, hvor der står 2 Sundby spillere. De får snakket sammen og den bedst placeret, drejer bolden over imod det lange hjørne. Albert kommer ned til bolden, men den ryger under hans hånd og så var kampen helt åben igen.

5 minutter efter er vi tæt på, da Johannes kommer højst på et hjørne men overliggeren redder Sundby. Bare 3 minutter senere er det overliggeren der redder os, da Sundby får en afslutning på deres hjørne.

Halvvejs inde i 2. halvleg får vi udbygget vores føring, da Julle helt genialt, finder en fri Francis, der tager bolden med i feltet og endnu engang med højrebenet, ligger han bolden forbi målmanden og i mål til 3-1.

10 minutter før slutfløjtet, er Julle nede og hjælper forsvaret, men i stedet for at cleare, prøver han at drible bolden ned imod Albert. Han undervurdere desværre situation og bolden bliver taget fra ham. Den havner ved bagerste, hvor en fri spiller sparker bolden forbi Albert, men heldigvis rammer den stolpen og ryger tilbage i hænderne på Albert.

Ikke lang tid efter får Sundby endnu en chance, men hovedstødet ryger over mål. Resten af kampen var meget nervepirrende, men der kom ikke flere scoringer og så endte den 3-1 til os.

Ud fra bænken kom alle 3 udskiftere ind og bidrog med en fantastisk arbejdsindsats, ligesom de 11, der startede kampen.

Dagens hold: Albert ( c ) – Edvard – Johannes – Sebastian – Oliver – Mag – Asim – Julle – Adam – Mo – Fønss

Bænken: Uzi – Amin  Fønss

Man of the match blev Francis med 8 stemmer foran Johannes med 4 stemmer.

Dagens tal:

7 min 1-0 Francis / Adam

38 min gult Fremad Sundby

38 min 2-0 Johannes / Julle

50 min 2-1

62 min 3-1 Francis / Julle

 

De bedste hilsner

Rasmi Khalil