U17 tog imod Nykøbing i et spændende top opgør

118

Til opgøret havde cirka 80 tilskuer fundet vej og Vennerne havde åbnet boden, så rammerne for en god kamp var dannet.

Inden kampen lå Nykøbing nummer 1 med 2 point ned til os og 3 kampe tilbage, så der var ingen tvivl om at presset var på os. Vi skulle vinde.

Om presset påvirkede drengene skal jeg ikke helt kunne sige, men Nykøbing startede kampen bedst og allerede efter 5 minutter, kommer de igennem i vores venstre side, men Jacub når ned og blokerer til hjørne.

Men selv om de startede bedst, havde vi allerede minuttet efter en stor chance. Mo glider flot forbi deres venstre back og sender en hård tvær aflevering over til Francis, men han får ikke dæmpet farten og den svære afslutning ryger over mål.

En livlig start på kampen og bare minuttet senere er Nykøbing tæt på med et langskud, men Albert redder til hjørne. Så gik den desværre ikke længere. Uret har rundet det 9. minut, da vi mister bolden på midten. Nykøbing sender deres angriber af sted og Sebastian trækker off siden, men den er meget tæt og linjedommeren giver fordelen til angriberen, der derved får en fri løber imod Albert og han scorer sikkert. Det at komme bagud er ikke uvant for os, så vi bevarede roen og arbejdede os langsomt ind i kampen. Og bare 4 minutter senere kom udligningen. Vi mister bolden i et angreb, men Lav er hurtig over situationen og får taklet boldholderen, så bolden havner hos Jacub, der trækker ind i feltet og scorer sikkert til 1-1.

I perioden efter målet var vi i god kontrol. Vi var dog tæt på at komme bagud i en situation, hvor Oliver og Albert går helt skævt af hinanden. Angriberen kommer imellem og stjæler bolden, men Albert redder flot.

Omkring den halve time, får vi frispark i vores højre side, cirka midt på deres bane halvdel. Lav sender et flot indlæg i feltet og her kommer Mag først på bolden og header den flot over i det lange hjørne til 2-1.

5 minutter før pause, appellerede Nykøbing for straffe, men dommeren vurderet, at det er en ren takling og dømte hjørne. På det efterfølgende hjørne, får vi fat i bolden og bygger langsomt op. Bolden havner hos Jacub, der finder Mo. Han trækker ind i banen og sparker fra kanten af feltet. Målmanden redder bolden, men får på en eller anden måde slået den ind i mål og så stod den 3-1.

Bare 2 minutter senere kommer vores flotteste mål. Adam starter et velspillet angreb med at finde Lav, der finder Jacub på venstre kanten. Jacub snyder 2 mand og kommer til baglinjen, hvor han med en hård flad aflevering finder Adam, der havde fortsat sit løb. Med hælen sender Adam bolden bag sit støtteben og i mål til 4-1.

Efter pausen gik vi lidt i stå og overlod mere og mere til Nykøbing, der også får reduceret efter et rigtig flot angreb, hvor de har en 7-8 første gangs afleveringer i træk. Perioden efter deres reduceringen stod vi rigtig godt defensivt og gav ikke nogen chancer væk. Vi begyndte at true dem lidt mere og med et kvarter igen, tager Johannes en flot tur, men hans afslutningen bliver blokeret. Vi holder fast i bolden og ender med at få et frispark, cirka 25 meter ude foran feltet. Det tager Jacub sig af og sparker det frispark rigtig flot, men uheldigt for ham rammer bolden overliggeren, men heldigt får os får Johannes returen i hovedet og så stod den 5-2. Målet gav lidt ro, men Nykøbing var ikke helt færdige.

Med 5 minutter før tid, får de en dobbelt chance. Først et fladt indlæg, som Albert ikke kan holde, men Edvard når at cleare bolden. På det efterfølgende indlæg ryger bolden over Albert og de får et frit hovedstød, men han regnede ikke med at den kom, så hans hovedstød bliver upræcist og ryger forbi mål.

I slut minutterne får vi scoret yderligere et mål. Denne her gang er det Mo, der finder Jacub og han scorer sikkert til 6-2.

En alt i alt fantastisk kamp af hele holdet. Både de startende elleve og udskifterne kan være stolte af deres præstation. Med 2 kampe igen er vi 1 point foran Nykøbing og vores skæbne er nu i vores egne hænder.

Næste kamp er søndag den 16. juni kl. 11.00 i Lyngby.

Der skal lyde en stor tak til tilskuerne for den store støtte, en stor tak til Vennerne for at åbne deres bod til vores kamp og den aller største tak til Bertram & Sanders for den fantastiske stemning de lavede under hele kampen. Det blev nydt af hele holdet og træneren. Fortsæt det gode stykke arbejde drenge.

Dagens hold: Albert ( C ) – Edvard – Sebastian – Oliver – Emil – Mag – Lav – Adam – Mo – Jacub – Francis

Bænken: Elias – Johannes – Fønss

Man of the match blev delt mellem Adam og Edvard med hver 6 stemmer.

Dagens tal

9 minut 0-1

13 minut 1-1 Jacub / Lav

30 minut 2-1 Mag / Lav

36 minut 3-1 Mo / Jacub

38 minut 4-1 Adam / Jacub

48 minut 4-2

67 minut 5-2 Johannes / Jacub

76 minut 6-2 Jacub / Mo

De bedste hilsner

Rasmi Khalil