U17 tilbage på sejrskurs

117

Efter 2 uafgjorte i træk, skulle U17 til at finde tilbage på sejrskurs, men vi skulle lige igennem hele følelses registret, inden sejren kom.

Vi startede kampen rigtig godt. Uret havde ikke engang rundet et minut, da Reiter finder Silas, der flot forlænger til Grevy, men bolden blev lige lang nok og målmanden nåede den først. Men så var vi i gang.

Næste gode tiltag, stod der også Silas på. Julle finder ham flot på kanten og Silas sender en fantastisk indlæg i feltet, men desværre opdagede ingen det gode indlæg, og derfor gav det ikke nogen chance.

Efter 10 minutter er Silas på spil igen, men denne her gang bliver han stoppet ulovligt. Frisparket tager Grevy sig af og efter lidt klumpspil, havner bolden hos Julle, der finder Grevy, men hans afslutning ryger over mål.

Silas var ikke færdig med at være farlig. Oliver slår et tidligt indlæg, hvor Grevy flot forlænger til Silas, der er helt fri ved bagerste, men forsvarsspilleren når tilbage og blokerer Silas’ afslutning til hjørne.

På det efterfølgende hjørne , er Lau tæt på, men han manglede lidt et par centimeter fra at heade den i mål.

Stik imod spil og chancer kommer Dianalund foran. Nogen uforstående, dømmer dommeren frispark på kanten af vores felt. En clearing fra Lau, ryger op på hans albue, som er tæt inde på kroppen, men alligevel bliver der fløjtet.

Det efterfølgende frispark, bliver sparket knald hårdt op i det lange hjørne, uden chance for Albert.

Bare 2 minutter senere bliver det endnu værre. Samme spiller som scorede, får bolden på vores bane halvdel. Han tager et par træk og vælger så at smadre bolden over i det lange hjørne. Albert spræller forgæves og får lige ramt den med lillefingeren, men kunne ikke gøre meget ved det spark. Så efter at ha været det bedste hold i et kvarter, var vi bagud 2-0.

Vi skulle lige bruge lidt tid, på at komme os over chokket, men ellers fortsatte vi, som vi startede. Da uret rundede en halv time, får vi hjørne og bolden havner for fødderne af Behnke, der afslutter flot, men en Dianalund spiller får blokeret afslutningen.

Minuttet efter, sender Oliver endnu et tidligt indlæg i feltet og endnu engang forlænger Grevy til Silas, men den her gang var han offside.

Kort før pausen, bliver vi snydt for straffe i 2 omgange. Først en lang bold til Grevy, som han når i feltet lige før målmanden, som smadrer ind i Grevy, men dommeren dømmer hjørne. På det efterfølgende hjørne, rammer vi Behnke, der header på overliggeren og på returen, er der en Dianalund spiller, der tager hånden i brug, men dommerens fløjte forblev tavs.

Efter pausen, startede vi som lyn og torden. Allerede i det første minut, tester Grevy målmanden som redder. Bolden havner derefter hos Julle, men hans afslutning tager stolpen og ryger til målspark.

2 minutter senere prøver Grevy igen, men hans afslutning ryger til hjørne. På hjørnesparket er Silas tæt, men afslutningen ryger over mål.

Få minutter senere prøver Grevy fra distancen, men forbi mål. Men efter 11 minutter, fik vi endelig hul på bylden, med lidt hjælp fra målmanden. Oliver finder Olabi i venstre side. Olabi trækker ind foran mål og sparker fra distancen, men får ikke ordentlig træf på bolden. En afslutning, som målmanden endelig bare skal samle op, men det lykkedes ham at misse den og den triller imellem hans ben og i mål.

Det gav os blod på tanden og vi fortsatte vores pres. Bare minuttet senere kombinerede Olabi, Julle og Grevy flot, men desværre førte det ikke til noget.

 

Et kvarter inde i 2. halvleg kom udligningen. Behnke slår en flot bold til bagerste og næsten ved baglinjen, dukker Grevy op og header den flot forbi målmanden.

 

Så fik Olabi mulighed for at teste sin sparketeknik. Dianalund får fældet Julle lige uden for feltet. Olabi sparker, men den rammer muren og ryger til hjørne. Bare 3 minutter senere, gentager situationen sig, men den her gang gav dommeren også gult kort. Denne her gang går bolden forbi muren, men også forbi mål.

 

Vi fik udnyttet overtallet til at bringe os foran. Denne her gang finder Behnke, en helt fri Julle på kanten af feltet. Julle glider igennem forsvaret og sparker sikkert bolden forbi målmanden.

 

2 minutter før tid, bliver Julle sendt af sted i dybden. Bolden hopper og målmanden er langt ude, så Julle prøver at lobbe den over målmanden, men uden held.

 

Ikke lang tid efter fløjter dommeren af og sejren var i hus.

 

Dagens hold: Albert – Reiter – Lau ( c ) – Sebastian – Oliver – Costa – Behnke – Julle – Olabi – Silas – Grevy

Bænken: Lauritz – Mag – Lux

 

Dagens mand blev delt mellem Albert & Olabi med hver 6 stemmer.

 

Dagens tal:

 

14 min 0-1

 

16 min 0-2

 

51 min 1-2 Olabi / Oliver

 

55 min 2-2 Grevy / Behnke

 

67 min gult Dianalund

 

70 min 3-2 Julle/ Behnke

 

Vores næste kamp er ude imod Skjold Birkerød. Den er blevet rykket fra søndag d.10 juni til tirsdag d. 12 juni kl. 19.00