U17 spillede topopgør i Avarta

286

Lørdag stod den på top opgør i Avarta, hvor værterne lå nummer 1 i rækken et point foran os. Men det billede ændrede sig efter 2 x 40 min.

Vi startede kampen godt og allerede i det 4. minut var vi tæt på. Julle stikker Grevy, men målmanden når den lige før Grevy. Men bare minutter senere scorer han. Julle driver en omstilling og finder flot Olabi i venstre side, der spiller den på tværs til Grevy, der med en sikker inderside scorer til 1-0

5 minutter senere var Silas tæt på at øge føring, da han på Grevy’s oplæg får afsluttet tæt under mål, men målmanden redder med en fod parade. Minuttet efter får Avarta gult kort og vi udnytter overtallet flot.

Albert’s flotte udspark, rammer Grevy, der glider forbi forsvaret og med en tvær aflevering finder Olabi, der bringer os flot på 2-0.

Så gik det ellers galt i resten af halvlegen. Først får Lau gult kort for at sparke til bolden efter der er fløjtet. Ikke lang tid efter kommer Avarta igennem i vores venstre side og smider bolden til bagerste. Den ryger over Reiter og så stod Avarta spilleren helt fri og kunne heade den i mål uden chance for Albert.

Lige efter målet burde Avarta ha været reduceret til 10 mand. Den sammen spiller, der havde fået gult, kanter Grevy og dommeren dømmer frispark, men noget uforstående, får han ikke sit andet gule kort.

I stedet for får vi vores 2. gule kort. Lige i det at Lau skal ind igen får Sebastian gult kort for at komme for sent i en takling. Så endnu 10 minutter i undertal.

På det efterfølgende frispark er Avarta tæt på at udligne, men bolden ryger igennem feltet.

Avarta startede 2. halvleg bedst, da de stadig var i overtal og allerede 4 minutter inde i 2. halvleg er de tæt på, da banen snyder Reiter og bolden ryger forbi ham, men skuddet gik over mål.

Så begyndte vi at overtage lidt. Først sendte Oliver et frispark til bagerste, hvor Grevy helt fri first timer flot, men bolden gik bagom målet. Bare minuttet efter sender Olabi, flot Grevy af sted og han havde mulighed for at spille Julle, men han prøver afslutningen, som manglede lidt kvalitet. Men vi var ikke færdige. Endnu et minut senere ville Silas også lige prøve, men hans hovedstød blev reddet af målmanden med endnu en fod parade.

Efter 3 store chancer, var Avarta meget tæt på. De får spillet sig til en fri løber, men Albert kommer flot ud og redder den.

Halvvejs inde i 2. halvleg startede en god periode for os. Først finder Julle en helt fri Grevy i feltet, der prøver at flugte den i mål med siden til, men desværre over mål.

Efterfølgende er Grevy tæt på at udnytte en for kort tilbageaflevering, men uden held.

Få minutter senere er Mo tæt på i 2 omgange. Først sparker han over mål og bagefter får han en fri løber men sparker lige på målmanden.

2 minutter senere, kommer Grevy igennem i højre side og prøver at finde en helt fri Mo, men rammer den helt skævt og chancen løb ud i sandet.

Med 7 minutter igen får Avarta gult kort og vi slutter dermed kampe i overtal og det udnyttede vi til at lukke kampen.

Dog skulle vi lige brænde en chance mere. Mo finder flot Grevy, der nok burde han spillet skråt tilbage til Julle, men vinkel blev lidt spids, så Grevy prøvede selv.

Men med 1 minut igen kom målet. Costa spiller den ud til Lauritz, der sender Grevy alene af sted med målmanden. Han spiller den flot på tværs til Mo, der ligger den til rette på 1. berøringen og sparker den ind i et tomt mål på 2. berøringen.

Mo var dog ikke færdig med at være i fokus for i overtiden får han gult for at stoppe en kontra.

Dagens hold: Albert – Reiter – Lau ( c ) – Sebastian – Oliver – Mag – Behnke – Julle – Olabi – Silas – Grevy

Bænken: Lauritz – Costa – Mo

Dagens mand blev Julle med 9 stemmer foran Reiter med 3 stemmer

Dagens tal:

5 min 1-0 Grevy / Olabi

11 min gult Avarta

20 min 2-0 Olabi / Grevy

23 min gult Lau

30 min 2-1

33 min gult Sebastian

73 min gult Avarta

79 min 3-1 Mo / Grevy

80 min gult Mo

Næste kamp er fredag d. 11 maj kl.18.30, hvor vi får besøg af B 1903