U17 spillede spændende finale imod Lyngby

267

Sæsonens sidste kamp, var noget af en gyser. Vi tog imod topholdet Lyngby, som lå 3 point foran os. Vi havde dog en bedre målscorer, så 3 point ville betyde at vi ville vinde rækken.

Kampen blev spillet på den nye kunst i fantastisk vejr og med en utrolig opbakning ude på sidelinjen. Vi fik ikke talt, men der var mange tilskuere.

Det her bliver ikke det mest detaljeret kamp referat, da kampen optog meget fokus. Det var en kamp i højt tempo og med en del nerver. Også ude på trænerbænken.

Lyngby startede bedst på bolden, men vi var farligst. Allerede i det 5. minut bliver Adam fældet uden foran feltet. Julle tager sig af sparket, men uheldigvis rammer den stolpen og ryger til målspark.

Men bare 2 minutter senere, bliver Francis sendt af sted. Han kommer ind i feltet, hvor han bliver fældet bagfra. Korrekt straffe og gult til Lyngby. Straffet tog Julle sig af og scorede sikkert til 1-0.

Herefter bølgede kampen meget frem og tilbage. Lyngby var en del på bolden, men blev aldrig rigtig farlige. De prøvede meget med lange bolde til deres hurtige angriber, men Johannes, Oliver og Albert håndterede det rigtig flot.

I slutminutter af 1. halvleg kom vi frem til 3 chancer. Først var Francis tæt på, derefter havde Mo et langskudsforsøg og til sidst prøvede Asim for en gangs skyld fra distancen, men uden held.

  1. halvleg var så spændende, at der kun blev noteret 2 ting.

Det vigtigste kom 19 minutter inde i 2. halvleg. Jacub sender Mo af sted, der kommer alene igennem med målmanden, der kommer hurtigt ud af sit mål, men Mo glider flot forbi ham og sparker den sikkert i mål.

Nu skulle Lyngby op og ha 2 mål, og de pressede godt på. De var et par gange tæt på med deres indlæg, men i 2 situationer slap vi heldigt fra det.

Med 10 minutter igen, kommer så den kedelige ting. I en situation, hvor der bliver begået frispark på Francis, udviklinger tingene så lidt kedeligt. Liggende ned stempler Lyngby spillere Francis på knæet, der desværre svarer igen ved at sparke til den liggende spiller.

Dommeren ser desværre ikke hele situationen, så han giver desværre kun gult til Lyngby spilleren og helt korrekt rødt til Francis. Dette betyder desværre at Francis ikke kan spille de 3 første kampe i foråret.

Efter de 2 kort dødede kampen lidt. Lyngby spillerne havde givet op og vi skulle bare ha tiden til at gå. Men der kom muligheder til os i omstillingerne, men vi fik ikke udnyttet dem.

Dommeren havde lagt 5 minutter til, men Lyngby fik ikke udnyttet de 5 minutter i overtal, så kampen endte 2-0.

Da man fra DBU’s side ikke spiller med turneringsvindere i efteråret kan vi ikke officielt kalde os det, men vi vandt rækken efter en rigtig flot sæson og er derfor i vores øjne en rigtig flot turneringsvinder.

Stort tillykke til drengene og alle omkring holdet. En stor tak til alle dem der har fuldt os og støttet os igennem efteråret. Vi glæder os til at se jer alle sammen igen til foråret.

Man of the match blev Oliver med 9 stemmer foran Mag med 3 stemmer

Dagens hold: Albert – Edvard – Johannes – Oliver – Uzi – Mag – Asim – Julle – Adam – Mo – Francis

Bænken: Lav – Jacub – Amin

Dagens tal:

7 min gult Lyngby

8 min 1-0 Julle str. / Francis

59 min 2-0 Mo / Jacub

70 min gult Lyngby

70 min rødt Francis

De bedste hilsner

Rasmi Khalil