U17 snublede i Lyngby

172

Efter Nykøbings sejr torsdag, kunne alt andet end en sejr over Lyngby ikke bruges til noget. Desværre var Lyngby meget opsatte på revanche fra sidste sæson og vi fandt aldrig vores spil på græsset.

Vi fik ellers en drømme start, da Jacub efter 49 sekunder bragte os foran 1-0 på et fantastisk hovedstød efter et lige så fantastisk indlæg af Mo. Men efter målet stod der Lyngby på det hele.

Vi havde dog en enkelt chance for at komme på 2-0, da Jacub kommer flot igennem i venstre side, men hans afslutning rammer stolpen og ryger ud til Adam, men 2 Lyngby spillere er hurtig over ham, så han kan ikke få afsluttet.

Midt i 1. halvleg kom udligning så. Lyngbys venstre kant fandt et frit rum bagerst i vores felt. Indlægget rammer ham, han tæmmer bolden og sparker den under en chanceløs Albert. Bare 3 minutter senere får Emil gult kort og så handlede det bare om at komme til pause med 1-1, hvilket også lykkedes.

Ligesom 1. halvleg, så startede vi bedst i 2. halvleg og efter 2 minutter var vi tæt på at komme foran. Jacub snyder 3 mand og kommer alene igennem med målmanden, men han redder flot afslutningen. I frustration over redning sparker Jacub til STOLPEN. Dette gør Lyngbys målmand linjedommeren opmærksom på og han kalder så dommeren hen og efter 1 minuts snak, får Jacub det gule kort.

Kortet gjorde at Lyngby satte sig mere på spillet, men igen var det os der kom foran. Edvard kaster et langt indkast ind i feltet, som havner hos Francis, der flot ligger af til Fønss, der iskoldt sparker den ind til 2-1. Desværre holdte det kun 4 minutter før Lyngby udlignede på et flot hovedstød.

Med et kvarter tilbage skal vi til at jagte det mål vi skal bruge, men i stedet for kommer Lyngby foran 3-2 i en situation, hvor vi vælger at tage et kort frispark, som desværre ender med en for kort aflevering, der gør at Lyngby opsnapper bolden og i en 3 mod 2 situation, scorer de.

Så skulle vi lige pludselig score 2 mål og man kunne fornemme at troen inde på banen var der ikke rigtig. Så vi fik aldrig langt pres på Lyngby, der i stedet kom frem til et par chance, men Albert holdte os inde i kampen.

Nederlaget betyder desværre at vi ikke selv kan afgøre vores skæbne. Med 2 point op til Nykøbing, skal de smide point imod BSF, som lige nu ligger sidst i vores række og udover det bliver kampen spillet i Nykøbing.

Samtidig skal vi selvfølgelig vinde vores kamp imod Fremad/Sundby.

Vi jagter det selvfølgelig til sidste minut og håber på at BSF kan hjælpe og at vi samtidig kan vinde vores kamp. Så kom over og støt drengene i det spændende lokalopgør søndag den 23 juni kl. 13.00 på Kløvermarken.

Dagens hold: Albert ( c ) – Emil – Sebastian – Oliver – Edvard – Mag – Lav – Adam – Mo – Jacub – Francis

Bænken: Johannes – Asim – Fønss

Man of the match blev Francis med 9 stemmer foran Oliver med 3 stemmer

Dagens tal:

 1 minut 1-0 Jacub / Mo

21 minut 1-1

24 minut gult Emil

43 minut gult Jacub

60 minut 2-1 Fønss / Francis

64 minut 2-2

70 minut 2-3

De bedste hilsner

Rasmi Khalil