U17 smed 2 vigtige point i Vanløse

139

Efter 14 dages pause, skulle vi på besøg hos Vanløse. Det skulle vise sig at blive en meget rodet kamp, hvor begge hold aldrig fik gang i noget spil.

Vejret bød på kraftig medvind, hvilket gjorde at hvert hold havde sin halvleg.

Vi startede med vinden i første halvleg og allerede efter 3 minutter kom den første chance. Mo glider forbi sin modstander i venstre side, men afslutningen triller snert forbi det lange hjørne. 5 minutter sender Francis bolden fladt på tværs til Adam, men målmanden når ud og napper bolden.

Et kvarter inde i 1. halvleg, tager Oliver et hurtigt frispark ud til Mo, der lobber den over sin modstander og finder Fønss med en flad aflevering, men afslutningen røg lige forbi mål.

5 minutter senere spiller Adam 1-2 med Francis og finder så Francis igen, men målmanden redder afslutningen. Men vi var ikke færdige med at presse på. Oliver tager en tur op igennem banen, men det sidste træk bliver lige lidt for langt, men Oliver takler bolden og den havner tilfældigt over ved Fønss, der udnytter at bolden hopper og first timer over mod det lange hjørne, men den ryger lige forbi målet.

Så havde Vanløse en god periode på 5 minutter, men fik aldrig rigtig testet Albert. Den største chance nåede Edvard og Emil at forhindre ved en fantastisk returløb.

Kort før pausen fik vi en kæmpe gave af målmanden. Han misforstår en af sine holdkammerater og sparker bolden direkte ud til Fønss, der driver bolden frem. Han spiller Mo helt fri, der afslutter under målmanden, der lige rammer bolden, som gør at den hopper op på overliggeren, men heldigvis ryger den lige ud til Francis, der sikkert triller den i mål.

2. halvleg stod så I Vanløse’s tegn, men det skabte ikke det store, men fik god hjælp af linjedommeren efter 22 min. Vanløse sender en mand i dybden, men Sebastian trækker flot offsiden og ingen tvivl om at han var offside, men Linjedommeren var ikke helt på plads og måske årsagen til at han ikke dømmer den. Mag når tilbage, men glider ind i deres angriber og dommeren dømmer straffe. Desværre blev linjedommeren lidt fornærmet over vores reaktion på den manglende offside og han kalder dommeren hen og siger at han skal gi Mag gult kort, hvilket dommeren så gør. Mag spørg hvorfor, men dommeren siger at det kan han få at vide efter kampen. Meget mærkelig håndtering af en harmløs situation.

Men Albert lod sig ikke påvirket at situation og redder flot straffet. På returen sparker spiller uforstående forbi mål, men det var vi ligeglade med.

Med en mand i undertal får vi alligevel skabt 2 chancer til Adam, men der manglede lidt præcision i afslutningen.

Så skete der det, der ikke måtte ske. Vi har bolden oppe på Vanløse’s halvdel og i stedet for at holde på bolden, slår vi den i feltet og Vanløse vinder duellen og slår så kontra. Desværre lykkedes alt for dem og bolden bliver sendt fladt til forreste, hvor angriberen får dirigeret bolden forbi Albert og så stod den 1-1.

I overtiden gik begge hold efter sejren, men det forblev 1-1.

Dagens hold: Albert ( c ) – Edvard – Johannes – Sebastian – Emil – Oliver – Asim – Fønss – Mo – Adam – Francis

Bænken: Mag – Lav – Elias

Man of the match blev Albert med 7 stemmer foran Asim med 5 stemmer.

Næste kamp er fredag den 31/5 hjemme imod Greve. Vi håber på masser af opbakning, da vi vinder rækken, hvis vi vinder de sidste 4 kampe og første skridt er imod Greve.

Så trop op på stadion og støt drengene.

De bedste hilsner

Rasmi Khalil

DEL
Tidligere artikelGod uge for 2. senior
Næste artikelKamp mod LSF