U17 sikrede sig overlevelse med en flot sejr over Lyngby (Fællesholdet B1908/Fremad Amager

61

Inden kampen var bundstriden rigtig tæt og med kun 5 point ned til Lyngby, der lå under stregen, var der meget på spil. En sejr vil sikre os en sæson mere i Øst 1, imens et nederlag ville bringe os med i bundstriden.

 

Lyngby startede med at ligge et højt pres, men vi var fornuftige med bolden og spillede os fint ud af presset. Men deres høje pres gjorde at kampen startede i et meget højt tempo og til tider alt for højt. Vi lod os rive med og efter 5 minutter sætter Carl spillet lidt hurtigt i gang og det ender med en meget presset bold til Bilal, der misser sin 1. berøring og bolden havner hos Lyngby angriberen, der er helt alene med Carl. Han prøver at runde Carl, men han gør sig bred og kommer godt ned og det tvinger angriberen til et for langt træk, og så når Marcus & Aske retur og får clearet.

 

Efter små 10 minutter er vi tæt på. Adam sender et hjørnespark til bagerste, hvor Aske med ryggen til, sender den tilbage i feltet og den er på vej i mål, men den bliver desværre reddet på stregen.

 

Halvvejs i 1. halvleg begår Theo frispark på kanten af feltet, men heldigvis sparker de i muren og vi slap med skrækken. Men frisparket tog ikke humøret fra Theo, der var her, der og alle vegne og bare kort tid efter, sender han flot Hasan af sted. Han driver bolden ned mod målet og Adam er fuldt godt med på bagerste, men desværre bliver det sidste træk for langt og bolden ryger ud til målspark.

 

Da uret rundede den halve time, kom vores største chance. Bolden havner hos Adam på venstre kanten. Han venter på Marcus, der kommer i et flot overlab. Han finder med en flad bold en helt fri Pouya, der ikke aner hvor fri han er, så han sparker første gang, men desværre over mål.

Havde der bare været lidt lyd til Pouya, så havde haft en berøring og dermed en nemmere afslutning.

 

  1. Halvleg var kun lige startet, da vi bringer os på 1-0. Lyngby kører bolden rundt nede i forsvaret og Pouya lægger pres på deres ene midterforsvar, og det ender med en for kort tilbage aflevering til målmanden. Pouya når den lige foran målmanden og prikker den imellem benene på ham og scorer derefter i et tomt mål.

 

Bare minuttet senere er vi tæt på 2-0. Emil slår et tidligt indlæg til Hasan, der kommer først på bolden i duel med målmanden, men den rammer målmanden og derefter stolpen og ryger ud til hjørne. Men Hasan var ikke færdig endnu. Midtvejs i halvlegen, sender Marcus ham af sted, men lige inden Hasan får afsluttet, bliver bolden clearet til hjørne. Men Hasan forsøgte endnu engang. Denne her gang, er det Adam, der sender ham af sted, men det første træk bliver for langt og bolden ender med at løbe fra ham.

 

Lyngby ville også lege med og kører en flot omstilling, som vi bremser med ulovlige midler og endnu et frispark på kanten af feltet. Igen rammer den muren, men ryger ud til sparkeren igen, men forsvaret kaster sig frygtløs ind i skuddet og bolden ryger langt væk.

 

2 minutter senere, valgte Adam at prøve lykken selv. Holm står ellers helt fri og kalder på den, men Adam glider forbi 4 mand og sender bolden forbi målmanden, men desværre tager den stolpen og ryger lige til en Lyngby spiller, der får clearet.

Lidt efter er rollerne byttet om. Holm driver bolden frem og Adam står helt fri og kalder på den, men Holm fortsætter løbet og prøver fra distancen, men den havner lige i hænderne på målmanden.

 

Så nærmede vi os afslutningen og Lyngby pressede mere og mere på. Et hjørnespark havner udenfor af feltet, hvor spilleren afslutter første gang. Han rammer den helt skævt, men det gør at den havner hos en spiller i feltet, der står helt alene. Han afslutter hurtigt, men Carl hiver en konge refleks redning ud af ærmet og redder i flot stil.

 

2 minutter før tid, lukker vi så kampen. Endnu et hjørnespark til Lyngby, hvor de satser hele butikken og kun har en mand og målmanden retur. Bolden bliver clearet ud af feltet, hvor Lavdrim jagter bolden. Han når den lige før Lyngby spiller, der var blevet retur og prikker den til Tunahan, der er kommet flot med. Han bliver jagtet af en spiller, men løber forbi ham og finder en helt fri Adam på midten, der tager en berøring og sikkert sender den forbi målmanden.

 

I overtiden er Lyngby tæt på en reducering, men endnu engang hiver Carl en kongeredning frem og vipper bolden over mål og dermed sluttede kampen 2-0 og vi er nu sikker på at spille Øst 1 i foråret.

 

Dagens hold: Carl – Emil – Aske – Bilal – Marcus – Theo – Lavdrim ( C ) – Adam – Holm – Pouya – Hasan

Bænken: Magnus – Fillip – Tunahan

 

Man of the match blev til en deling, da både Carl & Pouya fik 6 stemmer hver.

 

Dagens tal:

 

41 minut 1-0 Pouya

 

78 minut 2-0 Adam / Tunahan

 

De bedste hilsner

Rasmi Khalil