U17 sejrede sikkert i Greve

198

Efter Lyngby’s sejr imod Frem, var vi pisket til sejr imod Greve for at ha noget at spille for i sidste kamp. Og det budskab forstod drengene.

Efter en fantastisk flot 1. halvleg var vi foran 4-0.

Det starter i det 18 minut. Julle bliver taklet på kanten af feltet, men Francis er hurtig over bolden og med højre benet får han skovlet bolden over imod det lange hjørne og selvom der ikke var særlig meget fart på, snyder den alligevel målmanden og går i mål.

Bare et minut senere gør Francis det til 2-0. Adam finder ham med en flad aflevering og med en mand i ryggen, vender Francis flot og sparker den sikkert i mål.

Bare 3 minutter senere, var det Adam, der var i målscorerens rolle. Oliver, der i Johannes fravær, spillede i midterforsvaret, driver bolden frem. Han finder Mo og fortsætter sit løb og Mo sender ham flot af sted. Helt alene med målmanden, triller Oliver den til højre til en helt fri Adam, der uden besvær triller den ind i et tomt mål.

5 minutter senere lukker Mo kampen. Efter noget flot opspil, finder Julle, en fremadstormende Edvard, der slår et hårdt fladt indlæg til bagerste, hvor Mo kommer foran forsvarsspilleren og sparker den imellem benene på målmanden.

Efter pausen fortsatte billedet. Nu ville Julle også blande sig. Mag finder ham midt på banen, hvor Julle vender og driver bolden frem. Han snyder 3 mand og havner alene med målmanden og med et frækt og genialt chip, lobber han bolden over målmanden og over i det lange hjørne.

Men Julle var ikke færdig endnu. Ikke lang tid efter, kører vi en omstilling. Bolden havner hos Francis, der driver bolden og med en god aflevering, sender han Julle af sted. Denne her gang sparker Julle fladt i det lange hjørne og så stod den 6-0.

Herefter gik der træningskamp i den og vi overlod alt for meget initiativ til Greve og glemte helt vores disciplin. Det udnyttede Greve til at reducere 2 gange. Men kampen blev aldrig spændende og vi kørte en sikker 6-2 sejr hjem.

Især Uzi stod i vejen for mange Greve muligheder og sørgede for med sine erobringer at kampen aldrig blev spændende.

Dagens hold: Albert ( c ) – Edvard – Sebastian – Oliver – Uzi- Mag – Asim – Julle – Adam – Mo – Francis

Bænken: Reiter – Fønss – Amin

Man of the match blev Uzi med 9 stemmer foran Julle med 3 stemmer

Dagens tal:

18 min 1-0 Francis / Julle

19 min 2-0 Francis / Adam

22 min 3-0 Adam / Oliver

27min 4-0 Mo / Edvard

44 min 5-0 Julle / Mag

51 min 6-0 Julle / Francis

57 min 6-1

62 min 6-2

70 min gult Greve

Næste kamp er søndag den 4/11 hjemme imod Lyngby kl. 13.30 på den nye kunst.