U17 rejste sig igen

204

Efter en sløj indsats imod Allerød, skulle U17 rejse sig i en svær udekamp imod Næstved.

Kampens start var meget livlig. Næstved var godt il at holde i bolden og vi havde svært ved at få vores pres til at hænge sammen. Næstved træk deres kant ned og så løb backen dybt, men Reiter og Lau var dygtige til at læse det, så Næstved havde bolden meget, men kom ikke frem til mange chancer.

Vi levede meget på omstillinger og den første endte med en Grevy afslutning, men afslutningen manglede kraft. Ikke lang tid efter kom 1. halvleg flotteste opspil. Behnke finder Julle, der finder Silas på kanten, der slog et hårdt fladt indlæg, som havner hos Olabi, der desværre ikke får ordentlig træf på bolden.

Efter en lille halv time, får vi et frispark omkring midten. Lau sender en flot bold til bagerste, hvor Behnke er tæt på, men når desværre ikke frem til bolden. Minuttet efter gik det galt i den anden ende. Reiter skal spille bolden tilbage til Albert, men afleveringen sætter Albert under pres, og derfor bliver clearingen helt skæv og havner hos deres angriber og så var vi bagud 1-0.

Vi kom bedre med i kampen og 10 minutter før pausen, får Julle en friløber, men presset af en forsvarsspiller, får Julle ikke ordentlig træf på bolden og bolden ryger forbi mål. Men det slog ikke Julle, der flere gange i kampen prøvede fra distancen, men han var ikke helt varm endnu.

2 minutter før pausen erobrer Silas bolden og får fundet Grevy, men kvaliteten manglede i afslutningen. Det gjorde den heldigvis ikke minuttet senere. Julle rammer bolden lige i røven, men keeperen redder den, men kan ikke holde den og giver en retur, som Grevy er hurtig over og så stod den 1-1.

Anden halvleg blev væsentlig bedre fra vores side af. Vi sad tættere på Næstved og vi var meget mere på bolden. Der er ikke spillet lang tid, da vi får et frispark midt på Næstveds halvdel. Oliver smækker den i feltet mod Behnke, der går i duel. Bolden falder ned foran Olabi, der er hurtig over returen, men bolden ryger ud til hjørne. På det efterfølgende hjørne, finder Grevy en meget fri Silas, der med hovedet bringer os på 2-1.

Efter et kvarter, var det Næstveds tur til at sende et frispark ind i feltet, men Albert var hurtig over den løse bold. På det efterfølgende angreb, tager Julle en god solotur, men desværre blev afslutning lidt skæv.

Minuttet efter ville Mo også prøve. Han tager en god tur på venstre kanten, kommer ind i feltet og burde nok ha spillet skråt tilbage til en fri Grevy, men Mo tog chancen, men uden held.

Efter 20 minutter fik Oliver gult for et professionelt, men lidt unødvendigt frispark. Så lagde Næstved et lille tryk på os, men vi stod godt imod. Så godt at vi bragte os yderligere foran. Vi fører bolden op i højre side, hvor Sigurd finder Julle, der efterhånden havde spillet sig varm, for da han fik bolden, så han sig ikke tilbage. Med små hurtige Messi driblinger snyder han 3 mand for til sidst at runde den fjerde ved at spille bolden den ene vej og løbe uden om ham den anden vej og her snakker vi inde omkring det lille felt for så til sidst at sparke bolden i kassen. Et imponerende flot mål.

Så blev vi fuldtallige igen og der kom lidt mere ro på. Næstved mistede lidt modet og der blev meget plads på midten af banen. Den plads udnyttede Uzi til at finde Julle, der efter et par træk, tager chancen udefra og denne her gang var han skudt varm, så bolden ryger over målmanden og sejler i mål lige under overliggeren. Så var den kamp lukket, men Næstved fik reduceret i 3 minutters overtid, på et direkte frispark, der blev sparket flot i mål uden chnce for Albert.

Næste kamp er på lørdag d. 11/11kl. 11.15, hvor vi spiller vores sidste hjemmekamp imod GVI. Vi håber at folk vil komme over og støtte drengene i jagten på 3 point.

Dagens Hold: Albert – Sigurd – Lau – Reiter – Lauritz – Oliver – Behnke – Julius – Olabi – Silas – Grevy

Bænken: Uzi – Elijah – Mo

Man of the match blev Julle.

Dagens tal:

28 min 0-1

39 min 1-1 Grevy / Julle

48 min 2-1 Silas / Grevy

61 min gult Oliver

68 min 3-1 Julle / Sigurd

74 min 4-1 Julle / Uzi

83 min 4-2