U17 Rejste Sig Igen.

107

Efter det kedelige resultat imod BSV, skulle vi rejse os igen, da vi denne gang skulle på besøg hos BSF.

Kampen startede meget lige, men vi var først til at skabe chancer. Den første kom allerede i det 4. minut, da Jacub ligger bolden til bagerste, men Elias nåede den lige præcis ikke. Bolden var ikke langt fra at ryge i mål.

Bare et par minutter senere, var vi tæt på igen. Vi får et hjørne, der ikke rigtig gav noget, men bolden ryger ud til Eddie, der sender den i feltet igen og rammer Jacub, der afslutter, men målmanden redder. Mag er over returen, men BSF får clearet bolden.

Så kom BSF mere med i kampen og efter 10 minutter er de tæt på at bringe sig foran. De slår en lang bold bag Eddie, og deres angriber kommer af sted imod Albert, men Oliver kommer stærkt tilbage og får presset angriberen i hans afslutning, der gjorde det nemmere for Albert at redde den.

Men det endte alligevel med at BSF kom foran. Denne her gang var det en lang bold i vores venstre side, der ender med at deres kant spiller kommer igennem og desværre kommer han ind i feltet og scorer sikkert.

Kort før pausen kommer vi på 1-1. Oliver finder flot Jacub, der kommer helt alene igennem med målmanden, men i stedet for at afslutte, triller han bolden til venstre, hvor Fønss stille og roligt kan trille den i et tomt mål.

Resultatet holdte til pausen.

  1. halvleg startede helt fantastisk og på de første 15 minutter havde vi scoret 2 gange. Begge mål sat ind af Jacub og begge gange med Adam i oplæggerens rolle.

Med en halv time blev Mo sendt på banen i stedet for en hårdt arbejdede Elias og det skulle vise sig at være en god ting. Ikke lang tid efter at han var kommet ind finder Jacub ham helt fri på bagerste, men Mo får ikke ordentlig træf på bolden, men det kom han til senere.

Så viste BSF tænder efter en dødbold, der bliver sendt i feltet og de får bolden forbi Albert, men Mag redder på stregen.

Så var Mo tæt på igen af 2 omgange. Først finder Fønss ham og bagefter Lav, men begge chancer blev brændt.

Med et kvarter igen bliver vi ramt af et gult kort, da Johannes taber hovedet og satser alt på en takling, hvor han kommer for sent.. Med en spiller i undertal, forventede vi at BSF ville ligge et kæmpe pres, men i stedet for scorer vi 3 mål i undertal. Først sparker Albert langt og bolden ryger over forsvaret og så var Mo alene igennem. Han runder målmanden og scorer sikkert til 4-1. 2 minutter senere fuldfører Jacub sit hattrick på en flot aflevering fra Oliver.

Det gav Mo inspiration og på 4 minutter laver han yderligere to mål og fuldfører sit hattrick. Begge mål havde Asim i oplæggerens rolle.

Dagens hold: Albert ( c ) – Edvard – Johannes – Oliver – Uzi – Mag – Asim – Adam – Jacub – Elias – Fønss

Bænken: Lav – Emil – Mo

Man of the match blev Jacub med 8 stemmer foran Mo med 4 stemmer.

Dagens tal

24 min 0-1

35 min 1-1 Fønss / Jacub

46 min 2-1 Jacub / Adam

54 min 3-1 Jacub / Adam

66 min Gult Johannes

70 min 4-1 Jacub / Albert

72 min 5-1 Jacub / Oliver

76 min 6-1 Mo / Asim

80 min 7-1 Mo / Asim

Næste kamp er i morgen fredag d. 12/4 kl. 18.30 på hjemmebane.

De bedste hilsner

Rasmi Khalil