U17 rejste sig hurtigt igen

131

Efter det kedelige nederlag til Køge, stod den på langfart til Nykøbing, hvor der meget gerne skulle 3 point på kontoen..

Ellers ville det blive en lang tur hjem.

 

Kampen startede rigtig skidt. Allerede i det 3. minut kom vi bagud. Lau’s aflevering til Albert bliver lidt for kort og det påvirkede åbenbart Albert, der clearer bolden lige ud til en Nykøbing spiller, der ser at Albert er ude af målet og roligt sparker den over ham og i et tomt mål.

 

Heldigvis lod vi os ikke slå ud og allerede i det 10. minut udligner vi til 1-1. Behnke slår en genial diagonal aflevering til Sigurd, der sender et fladt indlæg ind til forreste, hvor Grevy lige så genialt hopper over bolden, som så lander hos en helt fri Olabi, der scorer sikkert til 1-1.

 

Bare 5 minutter senere var Sigurd tæt på at score. Oliver, som spillede venstre back, slår et indlæg til Sigurd, der spillede højre, men lidt uforstående bliver der fløjtet for offside.

 

Ikke lang tid efter finder Sigurd igen Grevy i feltet, men han valgte at bruge højre i stedet for venstre og det var den forkerte løsning. Heldigvis lærte han af det. For bare 2 minutter senere driver Lauritz bolden frem og sender en stikning i frimærket, hvor Grevy kommer af sted alene med målmanden og denne gang brugte han venstre og bringer os på 2-1.

 

Bare 2 minutter senere, var Grevy på spil igen. Denne gang var det Olabi der stod for assisten og endnu engang brugte Grevy venstre benet og bringer os på 3-1.

 

Så ville Julle også være med. En god solotur i venstre side, hvor han snyder 3 mand, men desværre ryger afslutning tæt forbi det lange hjørne. Bare minuttet senere scorer Behnke, men desværre blev der dømt offside.

 

Efter en halv time, fik Nykøbing gult og så skulle kampen lukkes. Sen var meget tæt på. En god dribletur forbi 2 mand, men det sidste træk bliver for langt og så nåede målmanden bolden først.

 

Så begyndte vi at tage lidt for let på tingene og i stedet for at lukke kampen, kommer Nykøbing på 3-2. En lang bold op til deres angriber, hvor han får snydt 2 mand og sparker den flot over i det lange hjørne.

 

Men heldigvis var Grevy ikke færdig. Bare minuttet efter reducering, kommer vi på 4-2. Denne gang får Sen sendt Grevy alene igennem med målmanden og med venstre benet, fik han fuldendt sit hattrick og bringer os på 4-2 som også varr pause resultatet.

 

  1. halvleg blev en noget rodet affære, hvor vi skabte en håndfuld chancer. Vi havde 2 hjørnespark, hvor Sigurd kikser sin afslutning på bagerste og et hvor Behnke header over mål.

Oliver tog også en god tur, hvor han finder Julle, der afslutter men målmanden redder og Olabi følger op men uden held.

 

  1. halvleg bød også på 2 gule kort. 1 til hvert hold. Men det ændrede ikke det store og 2. halvleg sluttede 0-0, så det endte med 3 dejlige point.

 

Dagens hold: Albert – Sigurd – Lau – Lauritz – Oliver – Mau – Behnke – Julius – Sen – Olabi – Grevy

Bænken: Elias – Uzi – Lux

 

Man of the match blev Grevy

 

Dagens tal:

 

3 min. 0-1

 

10 min 1-1 Olabi / Sigurd

 

20 min 2-1 Grevy / Lauritz

 

22 min 3-1 Grevy / Olabi

 

29 min gult Nykøbing

 

39 min 3-2

 

40 min 4-2 Grevy / Sen

 

67 min gult Grevy

 

70 min gult Nykøbing

 

Næste kamp er på fredag d. 6/10 kl. 18.30 hjemme mod Skjold Birkerød