U17 på hårdt arbejde

143

Efter den flotte start imod Frem, kom AB på besøg i Sundby Idrætspark. AB viste sig til at være en ekstrem stærk modstander, der kommer til at hente mange point i rækken.

Kampen bar præg af, en kæmpe medvind og da AB startede med den, fik de langt et godt pres på os. I det 10. minut, får AB et frispark midt på vores bane halvdel og spilleren udnytter vinden og sparker på kassen. Det gjorde han rigtig godt, men overliggeren reddede os.

AB’s anden chance, kom efter en omstilling, men Albert reddede flot til hjørne. Et par minutter senere, bliver vi snydt af vinden og bolden sejler over forsvaret. AB spilleren smider bolden på tværs, men modtageren i feltet sparker over mål.

2 minutter senere går den ikke længere. Vi forsøger at spille bolden op fra forsvaret af, men en løs aflevering bliver opsnappet. Albert redder i første omgang, men AB er hurtigst over returen og så stod den 0-1.

Efter målet kom vi bedre med i kampen. Første store chance, tilfaldt Francis, der var blevet sendt i dybden af Jacub, men afslutning ryger lige forbi det lange hjørne. Kort før pausen kom udligningen så. Oliver sender bolden til bagerste, hvor Mo tæmmer den. Han snyder sin direkte oppasser, sparker lige på målmanden, som ikke kan holde bolden og Mo følger op og sparker den i anden omgang i mål.

Så handlede det om at holde indtil pausen, hvor vi så ville få vinden i ryggen. Men lige før pausen kom AB på 2-1. De får et frispark i vores venstre side, som bliver sparket i feltet. Vi får ikke clearet ordentligt og på anden bolden kikser offside fælden og helt alene med Albert scorer de til 2-1.

Målet føltes som en kold spand vand i hovedet, men vi lod os ikke slå ud. Vi startede 2. halvleg rigtig godt. Allerede efter 2 minutter, tager Adam et kort hjørne til Jacub, der finder Adam igen, men målmanden redder til hjørne. På det efterfølgende hjørne gjorde de det en gang til, men den her gang var det Jacub, der kom til afslutning, men desværre lige på målmanden.

Ikke lang tid efter, får vi endnu et hjørne og denne her gang finder Adam, en helt fri Francis ved bagerste, men afleveringen bliver lige lidt for lang. Minutter efter er Francis tæt på, da Mo finder ham med en tvær aflevering, men AB forsvaret får taklet i sidste øjeblik.

10 minutter inde i 2. halvleg kom udligning. Oliver finder en fri Jacub, der driver bolden ind i feltet og scorer sikkert. 5 minutter senere får AB gult kort for hands, men vi fik slet ikke udnyttet overtallet.

Med 12 minutter igen kom vi foran. Et frispark fra Lav, skaber kaos inde i feltet, hvor Edvard får afsluttet. Afslutningen bliver blokeret, men returen ryger til Sebastian, der sikkert triller bolden over i det lange hjørne.

Så begyndte AB at komme længere frem og det gav plads til omstillinger og med 10 minutter igen skulle Jacub ha lukket kampen. Mo finder ham flot og han tager et træk forbi målmanden, men med venstre benet får han sparket bolden over mål.

Men i 2 minutters overtid, får Jacub revanche. Denne her gang, sender Mag ham af sted og alene med målmanden, afdribler han ham og triller den ind i et tomt mål.

Dommeren fløjtede af lige efter og kampen sluttede 4-2.

Dagens hold: Albert ( c ) – Edvard – Sebastian – Johannes – Oliver – Mag – Asim – Adam – Jacub – Mo – Francis

Bænken: Emil – Lav – Fønss

Man of the match blev Sebastian med 7 stemmer foran Albert med 5.

Dagens tal:

25 min 0-1

36 min 1-1 Mo / Oliver

41 min 1-2

Pause

51 min 2-2 Jacub / Oliver

55 min gult AB

68 min 3-2 Sebastian / Edvard

82 min 4-2 Jacub / Mag

Næste kamp er endnu en hjemmebane kamp, når BSF kommer på besøg på fredag.