U17 missede 1. pladsen

142

Efter Fremad Sundby’s sejr, skulle der 3 point på kontoen imod Nykøbing, hvis 1. pladsen skulle generobres. Men det skulle vise sig at være en svær opgave.

 

På trods af den lange køretur, virkede drengene tændte og klar til kamp. Men det var Nykøbing, der startede bedst.

Allerede i det1. minut får de deres første chance. Jacub bliver snydt for et frispark og med en enkelt aflevering, kom de frem til en afslutning, som Albert sikkert redder.

 

10 minutter senere gik det galt. En lang bold i dybden, hvor vi ikke er aggressive nok, sender en af deres af sted og han scorer sikkert til 1-0

På det her tidspunkt er vi slet ikke kommet i gang.

 

Men midtvejr i halvlegen, kom vi tilbage i kampen. Sebastian får sendt Jacub af sted på venstre kanten og han trækker ind i feltet og med en aflevering skråt tilbage, finder han Julle, der sætter en indersiden på bolden og så triller den sikkert over i det lange hjørne.

Så begyndte vi at røre på os. Bare 2 minutter efter scoringen, kombinere vi os igennem, indtil Nykøbing med ulovlige midler stopper Julle et par meter udenfor feltet. Julle sparker selv frisparket, men desværre lige i muren.

 

Så skete der det, der ikke måtte ske. Deres målmand sparker en lang bold, som Mag går op for at heade til, men den snyder ham og ryger over hovedet på ham. Det snyder Sebastian og bolden glider forbi ham og så var deres højre kant helt fri. Han driver bolden et par meter og sender den på tværs til deres angriber, der helt fri sparker den forbi en chanceløs Albert.

En kold spand vand i hovedet på drengene, der var begyndt at leve lidt op. Resultatet holdte til pausen.

 

  1. Halvleg blev en indianerkamp, hvor tingene bølgede meget frem og tilbage. Vi satsede meget og gav derfor plads til omstillinger, men Nykøbing fik ikke udbytte af det. Især fordi Albert var vågen i målet.

Vores egne chancer var der heller ikke mange af. Julle var dog tæt på i en situation, hvor Jacub finder ham, men afslutningen ryger snert forbi det lange hjørne. Fønss var dog, ligesom sidste kamp, tæt på at nå den, men han manglede lige det sidste.

 

Med 10 minutter igen får Nykøbing gult kort og det fik os til at satse endnu mere. Ikke lang tid efter kortet, tager Oliver en fantastisk solotur, men hans afslutning bliver reddet til hjørne.

 

5 minutter før tid, mister Jacub så hovedet. I en situation med en Nykøbing spiller, dømmer dommeren frispark til Nykøbing og gult kort til Jacub. Det er Jacub ikke enig i, da han mener at Nykøbing spilleren laver frispark på ham.

Det ender med nogle grimme ord til dommeren, der ændrer det gule kort til en rødt kort.

 

Så skulle man tror, at det slog os ud, men vi fortsatte ufortrødent og det gav næsten bonus. I dommerens overtid, kommer Mo igennem i vores højre side og bliver nedlagt i feltet og korrekt straffe. Mo vælger selv at sparke. Desværre ligger pletten lidt nede i et hul, så da Mo sparker, får han sparket lidt i jorden og skuddet bliver ikke særlig godt og målmanden redder til hjørne. Det fik vi ikke noget ud af, så kampen endte med et nederlag på 2-1.

 

Dagens hold: Albert ( C ) – Edvard – Johannes – Sebastian – Oliver – Mag – Asim – Julle – Adam – Jacub – Francis

Bænken: Uzi – Fønss – Mo

 

Man of the match blev Julle med 7 stemmer foran Mag med 5 stemmer.

 

Dagens tal:

 

11 min 0-1

 

18 min 1-1 Julle / Jacub

 

22 min 1-2

 

68 min gult Nykøbing

 

75 min rødt Jacub

 

Næste kamp er fredag den 12 oktober kl. 17.30, hvor vi tager imod Fremad Sundby i et kæmpe lokalopgør, der samtidig også er et top opgør.

Så kom over og støt drengene i den her svære kamp.

DEL
Tidligere artikelSejr !!!
Næste artikelKlart nederlag i topkampen