U17 kom tilbage på sejrskurs

118
2001 kamp

Efter kun 1 point i de sidste 2 kampe skulle vi tilbage på sporet imod Holbæk.

Kampen startede i højt tempo og var lidt kaotisk i start minutterne, men vi fik hurtig sat os på tingene. Allerede i det 5. og det 6. minut var først Grevy og derefter Julle tæt på at bringe os foran. Det var faktisk billedet af vores 1. halvleg. Masser af muligheder, hvor vi lige manglede den sidste koncentration. Vi skabte yderligere chancer til Silas, Grevy, Behnke og 2 til Julle, men den sidste koncentration manglede.

Anderledes skarpe var Holbæk, der kun skulle bruge 2 chancer på at score 1 mål. Uret havde rundet den halve time, da vi i 2 omgange ikke får clearet bolden, der så havner hos deres angriber i feltet, der drejer rundt og afslutter under Albert og så var vi bagud.

Dette tog ikke gejsten fra drengene, der klart følte at de var det bedste hold. Vi startede da også 2. halvleg med masser af energi og allerede i det 2. minut er Silas tæt på at score efter et indlæg fra Olabi.

Med en halv time igen, blev Mo sendt på banen til hans debut her i foråret og han skulle kun bruge halvanden minut på banen for at udligne til 1-1. Efter en flot 1-2 med Olabi, kommer Mo igennem i højre side. Målmanden kommer ud, men Mo får prikket bolden forbi og så stod den 1-1.

Så gik det ellers stærkt. Bare 2 minutter senere kom vi foran. Olabi sparker hjørne og Holbæk spillerne får ikke clearet ordentligt og bolden havner hos Grevy, der sikkert smasker bolden i nettet. Bare 1 minut senere kommer vi på 3-1 og igen var det Grevy. Holbæk forsvaret spiller den tilbage til målmanden, men afleveringen bliver alt for kort og Grevy er hurtig over den og scorer til 3-1.

Med 20 minutter igen lukker Julle kampen. Oliver finder flot Julle, der kommer i løb i venstre side. Får rundet målmanden der var lagt ude og scorer sikkert til 4-1. Kort efter målet fik Holbæk gult kort, men vi fik aldrig udnyttet overtallet. For vi kunne sagtens ha lavet flere mål, men der gik meget ego i de sidste 20 minutter, hvor alle desværre ville score og derfor fik vi aldrig spillet chancerne store nok.

Dagens hold: Albert – Mag – Lau ( C ) – Reiter – Laurits – Oliver – Behnke – Julle – Silas – Olabi – Grevy

Bænken: Yasir – Costa – Mo

Dagens mand blev Mag med 7 stemmer foran Oliver med 5.

Dagens tal:

33 minut 0-1

51 minut 1-1 Mo / Olabi

53 minut 2-1 Grevy / Olabi

54 minut 3-1 Grevy

61 minut 4-1 Julle / Oliver

Næste kamp er topkamp imod Avarta på udebane kl. 12.00

DEL
Tidligere artikelFun facts
Næste artikelDen imponerende stime fortsætter