U17 kom ned på jorden igen

80

Efter 3 sejr i træk, ramlede vi ind i en pause på 18 dage inden vi skulle spille mod Allerød. Efter så lang en pause skulle man tro vi var meget sultne, men desværre virkede vi trætte og uoplagte og det kostede desværre i dag, som endte med et nederlag på 3-1.

 

På en dag, hvor det blæste meget, startede vi med en smule modvind.

 

Allerede i det 9. minut kom vi bagud 1-0. Et dumt bold tab i vores venstre side, giver vi Allerød mulighed for at køre en omstilling på os, der ender med at de kommer foran 1-0. Efter målet havde vi bolden meget, men fik ikke skabt det store. Den første chance kom efter 20 minutter, hvor Sigurd smider et flot indlæg til bagerste, men bolden var lige lidt for høj til Mo.

 

3 minutter senere får vi bolden i nettet, men dommeren dømte korrekt offside på Grevy, der stod i offside position, da Oliver sparkede på mål.

Resultat holdt til pause.

 

Kort inde i 2. halvleg burde vi ha udlignet. Reiter smider en bold i dybden til Silas, der alene med målmanden prøver at lobbe den over målmanden, men rammer den helt skævt.

Ikke lang tid efter smider Grevy et indlæg i feltet, men Silas’s hovedstød manglede kvalitet.

 

Bedst som vi havde styr på kampen kommer vi bagud 2-0. Vi satser på en løs bold midt på banen, men kommer desværre for sent og så var der masser plads at løbe på og efterlod Albert meget alene og så stod den 2-0.

 

Så skulle der satses lidt. Vi smed Silas på toppen sammen med Grevy i håb om at ligge et pres på Allerød. Dette var tæt på at gi bonus, der Silas er over en løs bold, men uheldigvis rammer skuddet overliggeren, men ryger ud igen til Grevy, der på tæt hold også sparker på overliggeren.

 

Minuttet efter sparker Oliver på mål, men desværre rammer Oliver den lidt skævt, men den endte med at blive farlig alligevel, men Sen nåede ikke frem til bolden.

 

12 minutter før tid lukkede Allerød kampen med en scoring til 3-0. Vi satser med mange spillere fremme og mister bolden midt på banen, fordi vi skulle drible og så bliver vi fanget i endnu en omstilling.

 

Så troede man at kampen var lukket, men vi fik skabt lidt spænding med en reducering til 1-3, da Reiter finder en fri Grevy i venstre side i feltet og med venstre benet scorer Grevy sikkert.

Desværre fik vi ikke lagt det afgørende pres og så sluttede kampen 3-1

 

Dagens hold: Albert – Sigurd – Lau – Reiter – Oliver – Mau – Behnke – Olabi – Sen – Mo – Grevy

Bænken: Lauritz – Silas – Lux.

 

Man of the match blev Oliver.

 

Dagens tal:

 

9 min 0-1

 

56 min 0-2

 

68 min 0-3

 

72min 1-3 Grevy / Reiter

 

Næste kamp er søndag d. 5/11 ude mod Næstved

 

 

De bedste hilsner

Rasmi Khalil