U17 genvandt 1. pladsen

166

Efter at HIK snublede i weekenden, kunne vi med en sejr generobre 1. pladsen og det skulle gå ud over Skjold Birkerød. Kampen blev spillet på Birkerød stadion, hvor de havde glemt at klippe græsset, så det var svært at spille hurtigt og det bar kampen præg af.

 

Fra kampens start af, satte vi os på kampen og Birkerød tillod os at spille fodbold. De ventede kun på en fejl, så de kunne spille en lang bold til deres hurtige angriber. Dette var også tæt på at lykkes 2 gange, men det kommer vi tilbage til.

 

Som skrevet, så blev kampen ikke spillet i verdens højeste tempo og vi skulle lige smide nerverne af os, men vi kom langsomt tættere på deres mål. Efter små 10 minutter får Olabi bolden på venstre kanten. Han trækker ind i banen og finder Behnke på kanten af feltet. Hans afslutning bliver taklet og bolden lander hos Silas, der står fri ved bagerste. Silas afslutter resolut, men målmanden redder flot til hjørne.

 

Efter et kvarter var Olabi på spil igen. Lau finder ham flot op igennem midten. Olabi vender rundt og ser at Grevy timer sit løb flot og stikker ham i dybden. Alene med målmanden sparker Grevy første gang med venstre, men målmanden redder med en flot fod parade.

Bare 2 minutter senere kom målet. Igen er det Lau der finder Olabi med en lang bold. Forsvaret får presset Olabi til et boldtab, men Julle er hurtig over returen. Han stikker den til Grevy, men forsvaret rammer den og så havner den hos Olabi, der sikkert sparker den i kassen.

 

Vi fortsatte med vores pres og ikke lang tid efter målet, har vi et flot angreb. Behnke får bolden på midten, vender og ser en helt fri Oliver med en høj lang bold. På sin første berøring, sender han Grevy i duel med en forsvarsspiller, som han vinder. Grevy finder så Olabi skråt tilbage, men målmanden redder.

Målmanden spillede en god kamp og ikke lang tid efter var det et forsøg fra Grevy han redder. Julle får snydt et par mand, med en kombination af driblinger og hårdt arbejde og finder så Grevy, der sender en flot afslutning af sted, men målmanden redder til hjørne.

På det efterfølgende hjørne er Behnke tæt på, men hans hovedstød gik over mål.

 

Birkerød ville ikke meget, andet end en lang bold til deres hurtige angriber og 2 gange i første halvleg var de tæt på. Den første chance, der kommer Albert flot ud af målet og får clearet. På den anden laver Sebastian et fremragende tilbageløb og piller bolden får angriberen. Sebastian spillede en sindssyg kamp defensivt.

 

Da uret rundede den halve time, kom vi på 2-0. Lau får sendt Oliver af sted på venstre kanten, han skærer ind foran forsvarsspilleren og spiller skråt tilbage til Julle, der i stedet for at afslutte, tager en frækt træk på sin første berøring og sætter to mand, og nu i en endnu bedre position, sparker han bolden over i det lange hjørne.

2 minutter senere er Julle tæt på en assist, men Grevy når lige præcis ikke bolden ved bagerste. Så vi gik til pause med en 2-0 føring.

 

Vi fortsatte med at sidde på kampen efter pausen og får hurtigt lukket kampen. Efter et tålmodigt angreb havner bolden hos Behnke, men hans langskud bliver reddet til hjørne. På det efterfølgende hjørne får han dog revanche, da han header den flot ind til 3-0 på indlæg fra Olabi.

Efter målet får vi sendt Lauritz, Mo og Amin på banen, der alle gjorde et flot indhop.

 

Ikke lang tid efter målet får Birkerød gult kort og det betød endnu mere plads at spille på. Og i 2 omgange er Reiter tæt på at score. Først finder Julle ham på kanten af feltet, men afslutningen går forbi mål. Bagefter er det på et hjørne, men hovedstødet går over mål.

I stedet for, burde Reiter ha fået en assist, da han på et tidligt indlæg finder Mo, der tæmmer bolden og sparker bolden fladt i det lange hjørne, men dommeren mener han brugte armen til at tæmme bolden, så han fløjtede for frispark.

 

Bare minuttet efter er Mo tæt på. Julle finder han i venstre side af feltet, men målmanden redder til hjørne.

 

Så ville Albert også være med. På et fantastisk langt udspark får han sendt Grevy af sted, der vinder løbe duellen i første omgang, men 2 mand når tilbage og får generet ham i at afslutte.

 

Næste chance tilfaldt Amin. Julle finder ham på kanten af det lille felt, men bold snyder Amin, der ikke får ordentlig træf på bolden og får sendt den langt over mål.

 

Aftenens sidste mål vil der blive fortalt masser af historier om. Rasmus og jeg, valgte med 5 minutter tilbage, at gå over i en 4-4-2 og sætte Lau & Reiter på toppen. De skulle vise sig at være en god ide. For bare 20 sekunder senere scorede vi. Albert sparker en bold op til Lau, der flot stiger til vejrs og sender Reiter alene af sted. Bolden hopper og man tænker nu hamrer Reiter den over mål, men han venter og lader bolden hoppe færdig og da den triller langs jorden, sparker han den sikkert forbi målmanden, til stor jubel for især Lau & Reiter.

Efter målet byttede vi Reiter med Mag, men den ene chance han fik, gad han ikke score på J

 

Dagens hold: Albert – Reiter – Lau ( c ) – Sebastian – Oliver – Mag – Behnke – Julle – Olabi – Silas – Grevy

Bænken: Lauritz – Amin – Mo

 

Dagens mand blev Julle med 8 stemmer foran Behnke med 4 stemmer.

 

Dagens tal:

 

16 min 1-0 Olabi / Julle

 

30 min 2-0 Julle / Oliver

 

47 min 3-0 Behnke / Olabi

 

50 min gult Birkerød

 

76 min 4-0 Reiter / Lau

 

Næste kamp er på lørdag hjemme imod BSV kl. 13.30, hvor vi med en sejr vinder rækken. Så kom over og støt drengene i deres sidste kamp.