U17 fik ikke fuldt op på den gode start

119

Efter sejren over Frem, skulle vi en tur til BSV, som rykkede op i vinters. Vi startede dagen lidt ærgerligt med et afbud fra en syg Johannes, men hans afløser Mag vikarieret godt.

Men selve kampen startede som en drøm, men gik hurtig over i et mareridt, hvor vi faldt fuldstændig sammen.

Vi startede som sagt rigtig godt, hvor Mo var tæt på allerede i det andet minut, men målmanden reddede. Bare 2 minutter senere sender Mo, Fønss helt alene af sted, men målmanden kommer flot ud og redder til hjørne. Det efterfølgende hjørne bliver taget kort og Jacub prøver fra baglinjen at afslutte, men den ryger i side nettet. Han burde ha spillet den skråt tilbage.

Derefter gik det ned af bakke. I det 7. minut bliver en bold slået langt i vores venstre side og vi bliver fanget helt ude af position, så Lav ender som venstre back. Kantspilleren kommer forbi, og så var vi bagud 1-0

10 minutter senere kommer vi yderligere bagud. Et hjørne bliver sendt til bagerste, hvor Albert ikke når bolden. Den bliver så headet på tværs og der står en spiller helt fri og header den i mål. Men det sluttede ikke der, for uret nåede ikke at runde 30 minutter og så stod den 3-0. Endnu en lang bold snød forsvaret og alene med Albert scorede han sikkert.

Lige efter målet får vi en gave, da de får gult kort for brok. Få minutter efter vi kom i overtal reducerede vi. Oliver finder flot Jacub, der driver bolden frem og sparker den forbi målmanden og så stod den 3-1. Ude på bænken var vi ved at forberede det pres vi skulle ligge med en mand i overtal, men desværre beslutter Mo sig for at brokke sig til dommeren over et manglende frispark og så fik han gult. Så i stedet for at starte 2. halvleg i overtal, endte vi i stedet for at skulle spille 8 minutter i undertal.

2. halvleg startede livligt med en stor chance til Jacub allerede efter 2 minutter, men desværre manglende afslutning kvalitet. Lige efter får BSV en friløber, men en kongeredning fra Albert holdte os lidt inde i kampen.

Så blev BSV fuldtallig og lige inden vi blev det, udnyttede de overtallet og bragte sig på 4-1. Vi taber bolden i et angreb og bliver så fanget i en omstilling.

Lige efter målet får BSV gult igen, men vi fik ikke udnyttet overtallet. Da BSV blev fuldtallig får de virkelig ødelagt vores kamp med 2 hurtige scoringer. Det ene er et langskud fra 35 meter, der tager undersiden at overliggeren.

Lige inden slutfløjt får vi reduceret på et flot langskud af Saif. Mag spiller bolden til Jacub, der springer over bolden, der havner hos Saif, der vender sig om og sparker den i det lange hjørne.

Dagens hold: Albert ( C ) – Emil – Mag – Oliver – Uzi – Lav – Asim – Jacub – Mo – Adam – Fønss

Bænken: Edvard – Saif – Elias

Man of the match blev Mag med 11 stemmer foran Albert med 1 stemme.

Dagens tal:

 7 minut 0-1

15 minut 0-2

25 minut 0-3

32 minut gult BSV

35 minut 1-3 Jacub / Mo

38 minut gult Mo

48 minut 1-4

50 minut gult BSV

62 minut 1-5

63 minut 1-6

78 minut 2-6 Saif / Mag

Næste kamp er søndag d. april ude mod BSF

De bedste hilsner

Rasmi Khalil