U17 fik anden sejr i træk

127

Efter den flotte kamp mod BSF, fik vi besøg af B93, der skulle vise sig at være en stærk modstander.

Kampen startede meget lige, hvor begge hold lige skulle se hinanden an. B93 fik dog først fat i kampen og bragte sig også foran.

Vi får clearet en bold lidt unødvendigt og den samler B93 op, og efter et par kombinationer, havner deres spiller helt fri i feltet og scorer sikkert.

Vi lod os ikke ryste og kom bedre med i kampen. Bare 5 minutter efter målet er Jacub tæt på i en omstilling, men bolden røg snert forbi målet. Men Jacub var ikke færdig. Kort tid efter sender Oliver en lang bold efter Jacub, der vinder duellen med forsvarsspilleren og sparker bolden forbi målmanden, men rammer desværre ydersiden af stolpe.

Alle gode gange 3 plejer man at sige og det var også tæt på her. Johannes driver bolden frem og løber med i angrebet, får bolden igen, men bliver fældet på kanten af feltet. Dette tager Jacub, der sender et flot spark af sted, men målmanden hiver en konge redning frem og redder til hjørne.

På det efterfølgende hjørnespark er Mag tæt på, men afslutningen sidder lige på målmanden der griber den.

Med 5 minutter til pausen gav det endelig bonus. Mo kommer igennem på højre kanten og finder flot Fønss skråt tilbage, der sparker fladt i det lange hjørne og så var der udlignet. Et godt tidspunkt lige inden pausen.

Men det skulle blive bedre endnu. Bare 2 minutter senere kommer vi på 2-1. Denne her gang med Fønss i oplæggerens rolle. Han finder Adam inden i feltet der vender rundt og sparker også fladt i det lange hjørne og så var vi foran.

Efter pausen overlod vi ubevidst alt initiativet til B93, der havde bolden sindssyg meget, men de skabte ikke rigtig noget. Albert havde ikke en redning i 2. halvleg.

Lidt af forklaring skal nok ligge i at Mo får et meget hårdt gult kort, så vi var 10 minutter i undertal og kort før tid fik Lavdrim et fortjent gult kort, så der var vi 7 minutter i undertal. Dette gjorde det lidt nemmere for B93.

Vi skabte dog en del chancer på vores omstillinger og Fønss fik den største, da Adam sender ham alene igennem, men målmanden redder flot.

Lav var også tæt på, da han sparker et frispark direkte på kassen, men målmanden var vågen.

Men kæmpe ros til drengene, for det flotte og hårde arbejde de lagde i 2. halvleg. B93 pressede på, men vi var meget disciplineret i vores defensive pligter.

Dagens hold: Albert ( c ) – Edvard – Johannes – Oliver – Emil – Mag – Lav – Adam – Jacub -. Mo – Fønss

Bænken: Amin – Elias – Francis

Man of the match blev en deling mellem Edvard & Oliver med hver 6 stemmer.

Dagens tal:

10 min 0-1

36 min 1-1 Fønss / Mo

38 min 2-1 Adam / Fønss

53 min gult Mo

75 min gult Lav

Næste kamp er først den 28/4 ude mod HB Køge

De bedste hilsner

Rasmi Khalil