u16 -1 Kamp mod KFUM 0-2

47

Så fik vi spillet vores anden kamp i denne sæson, desværre med et 0-2 nederlag til følge.
Vi kom hurtigt bagud med 2 mål inden for de første 12 min. Vi skal lige vende os til, at i denne række er der ikke så meget tid og plads som vi har været vandt til.

De sidste 68 min. SPILLER vi klart bedst, men mangler “bare” at få den i kassen. I spiller rigtig flot med masser af gode kombinationer,støttespiller samt bolde i dybden mellem back og midterforsvar.


Vi vidste godt, at når vi nu rykkede en række op ville det blive noget sværere, (vi havde så ikke medregnet at vi ville miste flere spillere på vitale pladser)så det kan godt blive en svær sæson, MEN der var ingen udfordring i at vinde så stort som vi gjorde sidste år. Det som Eddie og jeg er stolte af, er jeres figthervilje samt at i SPILLER så flot som i gjorde i dag.
Så må de 3 point komme senere, På den lange bane, er det her noget som vil udvikle jer meget mere end at vinde 8,10 og 12-0
I dag var der 12 virkelige gode spillere og så 2 som var helt vanvittige gode 👍Dagens spiller blev Emilie Zachariassen med 7 stemmer foran Nanna Sofie Neumann Nielsen med 5 stemmer.


Flot målmandsspil af Lucca Pells Dürrfeld

Træner Lars og Eddie

Skrevet af Lars