U14 Øst sejr over BSV

104
U14 Øst drenge vandt

03’erne, der spiller U14 i Øst 2, mødte lørdag BSV på hjemmebane. Cheftræner Tomas Hansen og assistent Rasmus Randrup havde på forhånd gjort opmærksom på at der forventedes en sejr.

Svær tilvænning

Vores U14 drenge har gennem en periode skulle vænne sig til at spille 11-mands efter overgangen fra 8-mands. Dette har ikke været en helt let manøvre da truppen skulle udvides med spillere fra andre hold og enkelte 04ere også er inde over truppen, som pt. tæller 21 spillere.

BSV pressede fra start højt hvilket efterlod et stort bagrum til 8ernes hurtige kanter. Dette resulterede dog først og fremmest i mål til modstanderen efter manglende evner til at modstå presset. Efter nogle gode minutter i 1. halvleg lavede Luis Varder en flot pasning til angriber Lavdrim Saini, som bankede bolden i kassen til 1-1. Kort tid efter var den gal igen og BSV scorede for nemt til 1-2. Herefter var Thomas Holst på pletten med et flot dybdeløb fra venstre kant og gjorde det til 2-2. Det skal i denne forbindelse nævnes at Thomas er 04’er, men aldersforskellen var på ingen måde til at se denne dag.

I 2. Halvleg fik vores anfører gult kort og må ud i 10 minutter. Man skulle tro at det fik 8’erne til at pakke sig, men BSV efterladte et kæmpe bagrum i deres iver efter at score. Dette udnyttede vi i omstillingerne og Thomas Holst scorede til 3-2 efter et flot dybdeløb, som lignede meget hans første mål. Thomas Holst var kampens store oplevelse og efter et par snævre driblinger ramte bolden en BSV-spillers hånd i feltet, straffe! Thomas Holst eksekverede køligt. Pludselig stod den 4-2 til U14 drengene med en mand i undertal. BSV fik herefter et mål til 4-3, men efter dette var der kun et hold på banen da drengen blev fuldtallige igen. Lavdrim Saini og Thomas Holst stod for de sidste to kasser og lukkede dermed kampen med en 6-3 sejr.

Lørdagens kamp mod BSV var nok drengenes bedste indtil videre sammen 4-2 sejren over BSF i turneringen og sejren over Øst 1 holdet B93 i en træningskamp.

B1908’s hold: Sebastian Jespersen, Johannes Thorup(A), Matt Basiliadis, Edvard Otto, Lasse Wenkens, Adelis Puzo, Luis Varder, Victor Fønss, Adam Ahmad, Thomas Holst og Lavdrim Saini. Bænk: Emil Jütte, August Butzbach og Radenko Gusak.

 

Nye spillere velkommen

Er man årgang 03 eller talentfuld 04’er og ønsker at blive en del af U14-truppen kan man henvende sig til Tomas Hansen på telefon: 60655535 eller over mail: hansentomas@gmail.com og komme til prøvetræning. Man er også velkommen til at komme forbi træningen på mandage, onsdage og torsdage kl. 16.30-18 og se om niveauet passer. Ankomst skal dog meldes forinden.