U-14 piger københavner mestre. Titel forsvar version 2.0

223

Så er vi tilbage på sporet !

Vi er i gang med at forsvare vores Københavnermesterskab i Futsal. I dag gik vi i gang med anden runde.

Vi skulle møde Sundby, som spiller i Elite øst. Hvidovre som skal spille i elite øst til foråret og så FB.

Sidste gang tabte vi knebent med 3-2 til Sundby, men i dag var vi klar fra start. Vi havde noget vi skulle revanchere. Vi satte os på kampen fra start og kom også foran 1-0 og 2-0. de første 12-13 minutter styrede vi kampen og havde flere chancer til at komme yderligere foran. Men som det så ofte sker, fik Sundby en kontra og fik scoret til 1-2 med 4 minutter tilbage. Så blev pigerne pludselig nervøse og glemte at spille fodbold, hvilket betød at vi blev pressede. Men vi klarede presset, bl.a. takket være en super velspillende Aya (Fra u-13) i målet. Så vi vandt en fortjent sejr på 2-1. Carmen scorede begge mål. Endda begge mål med venstre (Er normalt højrebenet).

Næste kamp skulle vi møde FB som vi slog sikkert 5-1 sidste gang. Men FB var stærkere denne gang, og det blev en tæt kamp. Vi vandt 1-0, men burde måske have scoret et par stykker mere. Anisa fra U-13 scorede vores mål.

I den sidste kamp ventede Hvidovre som vi spillede 3-3 med sidste gang i en super underholdende og intens kamp. Men denne var vi bare bedre. Vi vandt 2-0 efter en kamp hvor vi havde godt styr på de gode teknikkere fra Hvidovre. Altid sjovt at spille kampe mod andre gode hold. Denne gang var det vores 2 forsvarere Silje og Nanna som scorede.

Så 3 kampe og 9 point, hvilket betyder at vi nu kun er 2 point efter Sundby inden den sidste runde som er søndag d. 5.2. Så hvis vi kan vinde alle 3 kampe næste gang også, ja så er vi Københavner mestre igen. Det vil vi gøre alt for at blive 🙂

Skrevet af Stjans.

Træner for verdens sejeste U-14 piger (B.1908 ’s U-14 piger, til jer der er i tvivl J)

Herunder følger lidt billeder af holdet

DEL
Tidligere artikelMc DM Drenge i ny triumf
Næste artikelEksempel 1. senior