Trods store chancer: Ingen mål i Karlslunde

156

B 1908 og Karlslunde formåede ikke at score i en underholdende topkamp i Danmarksserien, hvor der blev uddelt hele otte advarsler.

Selvom det kun var tredje spillerunde, kunne lørdagens kamp i Danmarksserien, pulje 2 mellem Karlslunde og B 1908 godt betegnes som et topopgør. Det blev på mange måder en underholdende kamp, der kun manglede en ting – mål.

For hverken Karlslunde eller B 1908 formåede at score i kampen, der altså endte som den begyndte 0-0. Det var ellers ikke fordi, det skortede på chancer. Begge hold havde muligheder for at få sat den afgørende scoring ind.

Stor chance til ‘Junior’
Karlslunde bød sig til allerede efter to minutter på et kontrastød efter et dårligt B 1908-hjørnespark. David Chernet nåede dog tilbage efter en lang spurt og fik blokeret hjemmeholdets forsøg.

Først henne mod den halve time fik otterne deres første store chance. Jesper Larsen afsluttede udefra, men Karlslunde-keeper Patrick Christensen reddede i flot stil. Riposten burde Khamis ‘Junior’ Akida have sat i nettet, men hans forsøg gik over mål.

Drøn på trekantsammenføjningen
Trods et par chancer mere til otterne mod halvlegens slutning, var stillingen 0-0 ved pausen. Karlslunde var farligst i anden halvlegs start med gode muligheder til både Emil Moestrup og Fillip Bidstrup Knudsen.

Som halvlegen skred frem blev otterne mere toneangivende. Midt i halvlegen havde Benjamin Fey et drøn på trekantsammenføjningen, og efterfølgende headede Mads Bukhave bolden over mål.

Flere pæne chancer
Otterne fik flere pæne chancer til bl.a. Martin Kyster og Mads Bukhave, men det lykkedes ikke at få bolden i nettet. Det gjorde det en enkelt gang for Karlslunde, men da havde dommeren fløjtet for frispark til B 1908 forinden.

Jakob S. Jensen sluttede kampen af med at komme godt ud af sit mål på en Karlslunde-kontra, og en KIF-helflugter i overtiden gik over mål, så kampen endte 0-0. På lørdag kommer Avedøre til Sundby Idrætspark. Som sædvanlig kick off kl. 13.00.

KAMPFAKTA
Lørdag 17. august 2019
Danmarksserien, pulje 2
Karlslunde – B 1908 0-0
Advarsler: Mathias Bukhave, B 1908 (26)
Emil Moestrup, Karlslunde (38)
Saleem Nanji, B 1908 (38)
Fillip Bidstrup Knudsen, Karlslunde (45)
Jesper Larsen, B 1908 (45)
Sebastian Hansen, Karlslunde (74)
Martin Kyster, B 1908 (90)
Shimal Ado, B 1908 (90)
B 1908’s hold: Jakob S. Jensen, Benjamin Fey, Mathias Bukhave, David Chernet, Saleem Nanji, Kristian D. Larsen, Jesper Larsen, Wilson Henningsen, Martin Kyster, Khamis ‘Junior’ Akida (Simon Sinkjær, 63), Mads Bukhave (Shimal Ado, 82)
Dommer: Dan Pedersen
Tilskuere: Ca. 120