Tredje nederlag på stribe

282

B 1908 har sat den flotte sæsonstart over styr. Lørdag tabte Danmarksserieholdet for tredje kamp i træk. Union vandt 2-0 i Sundby Idrætspark.

For tredje kamp i træk måtte B 1908 lørdag eftermiddag gå fra banen uden point. Unægteligt en uvant situation for otterne, der har set den flotteste sejrsrække i mands minde afløst af en nedtur, der efterlader hovedbrud hos både spillere og trænerteam.

Union åbnede kampen bedst, og holdet fra Genforeningspladsen fik da også kampens første chance, men Jakob S. Jensen dykkede godt ned og fik fat i afslutningen fra højre angrebsside.

To kæmpechancer til Bukhave
Første halvleg blev ramt af en massiv regnbyge, og netop havde himlen åbnet sine sluser, da Mads Bukhave fik en kæmpe chance midt i halvlegen. Han kom helt fri efter en forsvarsfejl, men misbrugte den store mulighed alene med keeperen.

Og efter en halv time fik Bukhave endnu en chance af de helt store, men heller ikke denne gang lykkedes det at score for angriberen. Ej heller for Frederik Storm, der fik en chance på riposten.

God redning af Jakse
Mellem de to åbne otter-chancer havde Unions Mads Søndergaard en stor chance på et indlæg fra venstre, men Jakob S. Jensen reddede forsøget, der var gæsternes bedste mulighed inden pausen.

De to store chancer til otterne kunne ikke ændre ved, at helhedsindtrykket af første halvleg var, at otternes spil ikke fungerede optimalt, og der var derfor håb om fremgang i de sidste 45 minutter.

Mange fejlafleveringer
Det blev ved håbet, for efter pausen havde otterne endnu sværere ved at få gang i det etablerede angrebsspil. Der var for mange fejlafleveringer, og alt for ofte måtte spillerne ty til lange bolde frem uden klar adresse.

Efter 71 minutter fik indskiftede Patrick Bielefeldt otternes største chance i anden halvleg, da han halvflugtede et indlæg fra Benjamin Fey over mål. Kort efter havde Union en muilighed for at bringe sig foran, men Jakob S. Jensen reddede.

Sen føring til Union
Union havde en lille farverig og larmende tilskuerskare med stortromme med til Sundby Idrætspark, og det troede, at indskiftede Ingolf Troensegaard havde bragt de røde foran efter 78 minutter, men afslutningen endte i sidenettet.

Fire minutter var jubelen dog god nok. Philip Rasmussen sendte en lang bold frem til indskiftede Sebastian Holmstrøm, der fik lov til at komme til afslutning og sendte bolden mellem benene på Jakob S. Jensen og i mål. 1-0 til gæsterne.

Kommunikationskiks i forsvaret
Og det skulle blive værre endnu for otterne. I 89. minut kiksede kommunikationen i forsvaret, da et ellers ufarligt indlæg skulle cleares. I stedet kunne indskiftede Ingolf Troensegaard opsnappe bolden og sende den i kassen til 2-0.

Det tredje nederlag var en realitet, og det kostede førstepladsen, der er overtaget af TFC Odsherred. Netop de to hold mødes på søndag kl. 15 i Vig. Inden da spiller B 1908 pokalkamp mod Marienlyst på onsdag kl. 16.30 i Sundby Idrætspark.

KAMPFAKTA
Lørdag 22. september 2018
Danmarksserien, pulje 2
B 1908 – Union 0-2 (0-0)
0-1 Sebastian Holmstrøm (82)
0-2 Ingolf Troensegaard (89)
Advarsel: August Rosenmeier, B 1908 (60)
B 1908’s hold: Jakob S. Jensen, Benjamin Fey, Mikkel Knudstrup, David Chernet, Johannes Marcher, Festim Mustafi, Frederik Storm (Shimal Ado, 88), Martin Lisborg (August Rosenmeier, 49), Martin Kyster, Khamis ‘Junior’ Akida (Patrick Bielefeldt, 58) , Mads Bukhave
Dommer: Albin Mustafi
Tilskuere: 212 i Sundby Idrætspark