Tredje nederlag på stribe: DS-holdet i problemer

291
B 1908 tabte for tredje kamp i træk.

For tredje kamp i træk måtte B 1908 gå fra banen i Danmarksserien uden point. Kristian Drejer Larsen scorede otternes mål i 1-2 nederlag til Ledøje-Smørum i overtiden.

Av, av, av … tre nederlag på stribe. Det har otterne ikke oplevet i to år, men nu er det sket igen. Og 1-2 nederlaget ude mod Ledøje-Smørum lørdag eftermiddag efterlader B 1908 alene i bunden af Danmarksserien, pulje 2.

Kampen på den vindblæste bane i Smørum åbnede med to store chancer – en til hvert hold. Først afsluttede hjemmeholdets Jacob Lind Lindbaum i sidenettet. Og på det efterfølgende angreb blev en resolut afslutning af Nichlas Rohde klaret til hjørnespark.

Uopmærksom opdækning
Som halvlegen skred frem satte det velspillende hjemmehold sig mere og mere på kampen og fik også tilspillet sig nogle store chancer. Og efter en halv time gik det galt for otterne, der måtte indkassere det første mål.

Alexander Funch fik sin debut for B 1908.

Uopmærksomhed i opdækningen efter et hurtigt taget indkast sendte Rasmus Thomsen fri, og fra en spids vinkel bragte han hjemmeholdet foran med 1-0. Det var også stillingen ved pausen.

Fiks detalje
Otterne åbnede anden halvleg langt bedre end første, men alligevel var det LSF, der bragte sig foran 2-0 efter ti minutter. Efter et godt gennemspillet angreb og en fiks detalje, der overrumplede B 1908-forsvaret, scorede Mathias Gransee til 2-0.

Midt i halvlegen havde otterne to store chancer for at reducere. Først afsluttede Nichlas Rohde godt, men LSF-keeperen reddede i fin stil. Og på det efterfølgende hjørnespark afsluttede Seejou King lige forbi mål.

Reducering i overtiden
Først fire minutter inde i overtiden lykkedes det otterne at reducere. Kristian Drejer Larsen scorede efter en god aktion efter et hjørnespark. B 1908 nåede faktisk et angreb mere, men kom ikke til afslutning, og så endte det med 2-1 til LSF.

Kristian D. Larsen scorede for otterne.

Det betyder, at B 1908 er i problemer i bunden af Danmarksserien, hvor det blot er blevet til to point i fem sejre. Den første sejr er endnu til gode. Næste forsøg er hjemme mod Allerød i Sundby Idrætspark lørdag 19. september kl. 12.00.

Se eller gense kampen på b1908fans.dk HER

KAMPFAKTA
Lørdag 12. september 2020
Danmarksserien, pulje 2
LSF – B 1908 2-1 (1-0)
1-0 Rasmus Thomsen (29)
2-0 Mathias Gransee (56)
2-1 Kristian Drejer Larsen (90+4)
Advarsler: Dennis Lind, LSF (58)
Wilson Henningsen, B 1908 (66)
Emil Kjærsgaard, LSF (83)
Mathias Beck, LSF (85)
B 1908’s hold: Jakob S. Jensen, Joachim A. Jensen, Mathias Bukhave (Frederik Kragh, 59), Wilson Henningsen, Oliver Elliott Karlsen (Kristian Drejer Larsen, 61), Alexander Funch (debut) (Asker Damgaard, 70), Martin Lisborg, Seejou King, Nichlas Rohde
Dommer: Peter Egebjerg Graabeck-Wintcentsen
Tilskuere: ca. 180 i Smørum