TOC på pletten: Ægte hattrick på fem minutter

264
Thomas Overgaard Christiansen scorede fire mål for otterne.

Med et vaskeægte hattrick af Thomas Christiansen på blot små fem minutter midt i første halvleg, grundlagde B 1908 sejren på 4-2 over Ishøj.

Med Festim Mustafi skadet og Simon Sinkjær og topscorer Mads Bukhave ude med karantæne, måtte træner Martin Engelbrecht blande kortene en ekstra gang, da holdet skulle sættes til lørdagens kamp mod Ishøj.

Med to mål i sidste uge som indskifter var det naturligt at sætte Thomas Overgaard Christiansen helt på toppen fra start, og ‘TOC’ svigtede ikke. Med hele fire scoringer blev han målhelt for hjemmeholdet.

God start af otterne
Allerede efter fem minutter var Thomas Christiansen farlig for første gang, men han fik ikke nok kraft i sin afslutning med hovedet. Også Martin Kyster og Khamis ‘Junior’ Akida havde bud efter Ishøj-målet i kampens start.

Men vi skulle hen midt i halvlegen, før målshowet startede. Otterne fastholdt et godt angreb efter 20 minutter, og Mikkel Knudstrup sendte en bold ind over, hvor Christiansen headede bolden ind til 1-0.

Fem vanvittige minutter
Og bare minuttet senere erobrede otterne bolden i højre side, og Mikkel Knudstrup spillede den fladt frem, en Ishøj-forsvarer missede clearingen, og så var Thomas Christiansen helt fri – sikker scoring til 2-0.

Og som om det ikke var nok: Kort efter arbejdede Benjamin Fey godt i venstre side, sendte bolden ind foran, hvor Martin Kyster afsluttede på keeperen, men riposten blev sat ind af – naturligvis – Thomas Christiansen.

Ishøj fik initiativet
Fem vanvittige minutter af otterne, der efterfølgende overlod initiativet til Ishøj og kom til at stå for langt tilbage på banen. Det gav et par farlige muligheder til gæsterne for en reducering.

Og det lykkedes kort før pausen, da en lang bold blev spillet frem til farlige Yusuf Onurlu, som elegant tæmmede bolden og satte den ind bag Jakob S. Jensen til pausestillingen 1-3.

Mål underkendt for offside
Thomas Christiansen fik muligheden for at score for fjerde gang fem minutter efter pausen på Joachim A. Jensens indlæg, men afslutningen blev blokeret af en Ishøj-forsvarer.

Efter et lille kvarter lykkedes det Ishøj at få bolden i nettet, men scoringen blev underkendt for offside. Og i stedet, kort efter, i den anden ende, blev Patrick Bielefeldt standset ulovligt i feltet – straffespark.

Rødt kort efter scoring
Thomas Overgaard Christiansen gjorde sig klar til at eksekvere, og med et knaldhårdt spark til højre for målmanden scorede han sit og otternes fjerde mål i kampen.

Med et kvarter igen lykkedes det Ishøj at få reduceret til 4-2. I forbindelse med scoringen blev gæsternes Billal Oali præsenteret for dommerens røde kort efter en batalje med Patrick Bielefeldt.

Friløber til Ishøj
Ishøj kunne have bragt mere spænding ind i kampen med ti minutter igen, men Jakob S. Jensen klarede i fin stil friløberen fra Yusuf Onurlu. Og også i overtiden havde Onurlu en fin mulighed, der strejfede overliggeren.

Chancen opstod umiddelbart efter at Thomas Christiansen burde havde scoret sit femte mål, men han fik slet ikke styr på Shimal Ados indlæg tæt under mål.

Topbrag i vente
Men det endte med en sejr på 4-2 over Ishøj. I topopgøret mellem TFC Odsherred og FA 2000 vandt Frederiksberg-holdet en målrig kamp med 4-3, og FA 2000 fører nu rækken med fire point ned til B 1908.

Netop de to hold tørner sammen til et regulært topbrag i Frederiksberg Idrætspark på lørdag klokken 13.45. Her får spillerne brug for masser af opbakning fra fanskaren. Så vel mødt.

KAMPFAKTA
Danmarksserien, pulje 2
Lørdag 20. april 2019

B 1908 – Ishøj 4-2 (3-1)
1-0 Thomas Christiansen (20)
2-0 Thomas Christiansen (21)
3-0 Thomas Christiansen (24)
3-1 Yusuf Onurlu (42)
4-1 Thomas Christiansen (strf. 61)
4-2 Ihsan Cimen (75)
Advarsler: David Chernet, B 1908 (18)
Bynjamin Salievski, Ishøj (35)
Emanuil Khasha Nielsen, Ishøj (70)
Udvisning: Billal Oali, Ishøj (75)
B 1908’s hold: Jakob S. Jensen, Joachim A. Jensen, Mathias Bukhave, David Chernet, Mikkel Knudstrup (Saleem Nanji, 54), Jesper Larsen (Kasper Autrup, 76), Benjamin Fey, Martin Kyster, Patrick Bielefeldt, Khamis ‘Junior’ Akida (Shimal Ado, 66), Thomas Christiansen
Dommer: Simon Duerlund Rasmussen
Tilskuere: 280 i Sundby Idrætspark