Svær udebane kamp for U17

122
Efter 2 sejr i træk ventede der en svær udekamp imod BSV, som var et af topholdene. Kampen bliver spillet i silende regnvejr, onsdag aften, på en bane hvor kunst græsset prellede af flere steder.

Men vilkårene er altid ens for begge hold, så det skulle ikke ødelægge noget for os.

Vi startede kampen lidt usikkert, og BSV fik lagt et lille tryk i en kamp, hvor det var tydeligt at det handlede om hårdt arbejde og ikke så meget poleret spil.

Efter små 7 minutter, finder BSV midtbanen, deres angriber, der har lagt sig på ydersiden af Lau og udnytter sin fart til at komme forbi og alene med Albert ligger han den over ved den fjerneste stolpen og så stod den 1-0 til BSV.

Derefter bølgede kampen meget frem og tilbage og ingen af holdene fik særlig meget etableret spil i gang. Det var en krig på alle pladser.

Bare 5 minutter senere er vi tæt på at udligne. Julle får sendt et hovedstød af sted, deres keeper redder og Grevy sparker første gang på returen, men over mål.

10 minutter efter førings målet udbygger BSV føringen. Dommeren dømmer frispark lige uden for vores felt. Det udnyttede de ved at sparker op i hjørnet uden chance for Albert.

Men det tog ikke pusten fra drengene. Bare minutter efter får Grevy bolden i feltet og hans aflevering rammer en BSV spiller på armen og så dømte dommeren straffe, hvilket Julle udnyttede sikkert.

2 minutter før pausen er det ved at gå galt igen. BSV får en friløber, men denne gang vandt Albert duellen og holder os inde i kampen.

I overtiden sender Julle et frispark ind i feltet og nedfaldsbolden lander hos Sigurd, der fra kort afstand, desværre sparker den lige på målmanden.

6 minutter inde i 2. halvleg får BSV gult kort, men vi fik desværre ikke udnyttet overtallet, men minutter efter de bliver fuldtallig får Mo bolden på venstre kanten og tager en ufattelig flot tur med masser af drive. Han snyder 3-4 mand og smækker køligt bolden over ved fjerneste stolpe og så var der udlignet.

Mo var kommet på banen i starten af 2. halvleg og han skulle ikke bruge lang tid på at sætte sit præg på kampen. Ikke lang efter sit eget mål, smækker Mo et hjørne tæt ind under mål og her dukker Sigurd op og bringer os på 3-2.

Med små 10 minutter igen bliver vi spillet lidt tynde og BSV spilleren er alene med Albert, men denne gang når Lau ned og takler afslutning ud til indkast. Den her føring skulle kæmpes hjem.

Julle gjorde det lidt sværere for os, da han får gult kort. På vej ud, sparker Julle til vasketøjskurven, hvilket resulterede i at dommeren løber ud og giver Julle et gult mere og dermed rødt.

Så skulle der arbejdes endnu mere og drengene kæmpede det bedste de kunne. 2 minutter før tid, bliver der sendt en lang bold op til Grevy, der når at prikke bolden foran målmanden, der så ender med at sparke Grevy og korrekt rødt kort.

Dette gjorde slutminutterne lidt nemmere indtil dommeren 3 minutter senere giver Grevy gult kort for at begår et frispark, som kun dommeren kunne se.

Så var der igen pres på os og tiden gik meget langsomt. Dommeren havde nemlig 6 minutters overtid, men drengene holdt stand og blev belønnet for deres hårde arbejde.

Dagens hold: Albert – Sigurd – Lau – Reiter – Oliver – Mau – Behnke – Julle – Sen – Olabi – Grevy

Bænken: Lauritz – M – Lux

Man of the match blev Reiter

Dagens tal:

7  min 0-1

17 min 0-2

18 min 1-2 Julle ( str. ) / Grevy

46 min gult BSV

57 min 2-2 Mo / Oliver

64 min 3-2 Sigurd / Mo

69 min gult Julle

69 min gult/rødt Julle

78 min rødt BSV

81 min gult Grevy

Næste kamp er d. 29/10 kl. 13.30 hjemme mod Allerød