Super U19 start i DBU Futsal

181
U19 futsal B1908

Jeg havde bedt 10 spillere om at møde klokken 09:00 på Christianshavn, Hal C, søndag morgen klokken 09. Det gjorde de og det er spillere som gerne vil noget. Som jeg har den udsøgte fornøjelse af,  at være futsal træner for.

Desværre må man jo være skuffet over, at vi ikke kunne få adgang til hallen(eller omklædningsrum) før en time og et kvarter senere. Der stod vi to hold og dommerduo, men mandskabsløse idrætsanlæg er jo desværre blevet hverdag.

Ingen telefonnumre man kunne ringe til og på hallens hjemmeside viderestilles man til at skrive en formular på deres hjemmeside.

Skuffende.

Da vi kom i gang

Da vi endeligt kom i gang klokken 10:30, med en god dommerduo Muhammed Kucukavci og Henrik Bruun (min gode gamle holdkammerat i 8erne fra starten af 70erne.:-) , så stod det hurtigt klart, at modstanderen på dagen var stærkt overmatchet. AB Tårnby kunne ikke følge med vores drenge, og det er der ikke så meget at sige til, for vi taler om en gruppe fremragende spillere, som også udendørs spiller på højt niveau. Vi kunne have scoret flere mål, men strukturen skred lidt med den store føring.

Halvdelen var med for U17 ved DM Final4 i foråret i Skanderborg, og så 2. års U19 spillere født 1998, som var tæt på sidste år. Vi har også en enkelt født 2000 spiller med.

Samen se de rigtigt godt ud.

Vi vandt 8-1 og vores målscorere: Biele 3, Hougaard 2, Møller 1, Anthony 1 og Admir 1. Samlet har de dog mindst 10 assister, hvis man spørger dem…-)

I målet havde vi Rasmus Frederiksen, som er vokset til at have høj futsal klasse i målet de senere år. Super kamp af keeperen.

Vi har ikke trænet futsal endnu denne vinter, så der er naturligvis en masse som skal falde på plads. Men det skal nok komme. I dag fik scorekarlen Admir Sabic debut for B1908 futsal og gjorde det også godt.

Vi kom godt for land og fører Københavnerpuljen. Næste kamp er d. 18. december mod Hvidovre i Valby, endnu en søndag morgen klokken 10:00.

 

Jan Amtrup