Støtte Foreninger

B1908´s Venner

Som hold eller som afdeling har du mulighed for at søge støtte blandt de foreninger, der støtter B1908. Det kan være støtte til ekstra ordinære begivenheder som besøg fra vores venskabsklubber, deltagelse i stævner eller andre begivenheder der ligger ud over det sædvanlige.

Vennerne er den største støtteforening,, som hjælper mange forskellige formål i B 1908. Der ydes bl. andet tilskud til børn og unge samt klubben generelt. Man kan melde sig ind i vennerne og støtte dem, som støtter os, man betaler et årligt medlemsskab og bliver inviteret til en række arrangementer.

B 1908´s Venner er også dem, som driver salg på stadion til divisionskampe eller andre arrangementer. Dertil afholder Vennerne deres populære bankospil, hvor der er mad og god gammeldags hygge i klubhuset. Disse datoer vil blive meddelt løbende.

Formand: Jan Erik Nielsen
Telefon: 32 54 52 85/20 35 79 97

Kasserer: Bjarne “Zepp” Christiansen
Telefon: 25 12 66 02
Mail: bjarnezepp@gmail.com

Forælderforeningen – Børne-Unge Fonden
En støtteforening for børn og unge, som er opstartet med tanken om forældrestøtte. Vi arbejder fra januar 2014 under navnet Børne-Unge Fonden.

Formand: Bent Fischer
Mail: bent.fischer@privat.dk

Erik Jensen Fonden
En fond hvor der af dividente på kapitalen uddeles penge til ungdomshold, som skal på fodboldrejser. Fonden uddeler hvert år penge, så ture generelt kan få en nedsat pris til gavn for børn og unge. Man kan søge hjælp via Mail: bent.fischer@privat.dk

Kontakt gerne de enkelte støtteforeninger, hvis du vil hjælpe dem med at hjælpe andre.