Senior tabte 3. kamp i træk

128

B 1908 tabte for tredje kamp i træk, da AB Tårnby vandt lokalopgøret i Sundby Idrætspark med 4-2. Kristian D. Larsen og Martin Lisborg scorede for hjemmeholdet.

Topholdet i Danmarksserien, pulje 2, AB Tårnby fortsatte deres imponerende sejrsrække – nu med otte vundne kampe i træk – da Tårnby-holdet trak sig sejrrigt ud af lørdagens lokalopgør i Sundby Idrætspark med en sejr på 4-2.

Det begyndte ellers så godt for otterne, der sad solidt på kampens første halve time. Allerede efter godt et minut fik Kristian D. Larsen kampens første store chance efter en kontra, hvor Mads Severinsen endte med at heade Larsen helt fri, men topscorerens afslutning sneg sig lige forbi mål.

Ti minutter senere var Larsen igen på færde. Et langt udspark fra Ovays Azizi i B 1908-målet endte hos angriberen, der med en fiks tæmning og et godt træk kom fri af AB Tårnby-forsvaret og udplacerede den tidligere B 1908-keeper Steffen Petersen, der nu vogter målet for topholdet. 1-0.

Udligning lige før pausen
AB Tårnby ville gerne have haft et straffepark fem minutter senere, men dommer Christian Hansen valgte et indirekte frispark i feltet for farligt spil. Det kom der dog ikke noget ud af, da otternes forsvar formåede at blokere forsøget.

Midt i halvlegen var Kristian Larsen igen igennem til en stor chance, denne gang spillet fri af Martin Lisborg. Han afsluttede fladt, og Steffen Petersen kunne dykke ned og redde bolden. Kort efter var rollerne byttet om med Larsen i oplæggerens rolle, men Martin Lisborg sparkede forbi mål.

Mod halvlegens slutning arbejdede AB Tårnby sig mere ind i kampen, og i de sidste minutter af halvlegen var B 1908-forsvaret under belejring. Først en stor chance til Kristian Bo Andersen og minuttet senere gik det galt for otterne. Thomas Carlsson fik headet et indlæg i kassen til udligning 1-1.

To hurtige scoringer
AB Tårnby åbnede anden halvleg bedst, og kom da også hurtigt foran 2-1. Et langt indkast snød totalt B 1908-forsvaret, bolden hoppede en gang, og så dukkede Benjamin Warlo op og kunne heade bolden ind til føring til gæsterne.

Otterne havde svært ved at få kontrol over spillet efter pausen, og efter et kvarter gik det galt igen. En bold skulle dækkes ud over mållinjen, men en AB Tårnby-spiller opsnappede bolden og kunne spille den ind til en helt fri Benjamin Warlo, der ubesværet kunne gøre det til 3-1.

Straffespark til Larsen
AB Tårnby tilspillede sig flere muligheder for at udbygge føringen, men i stedet med et lille kvarter igen fik otterne håb. En lang bold blev spillet frem til Kristian D. Larsen, der løb fra AB Tårnby-forsvaret og blev standset ureglementeret af Morten Sichlau. Straffespark.

B 1908 har tidligere i dette efteråret brændt alle de tre straffespark, holdet er blevet tildelt. Anfører Martin Lisborg tog ansvaret og stillede sig til rette ved pletten. Og Lisborg svigtede ikke. Han reducerede til 2-3 med et knaldhårdt spark.

Ingen slutspurt
Så øjnede hjemmeholdets fans muligheden for et point trods en skidt anden halvleg af hjemmeholdet, men sådan skulle det ikke gå. For blot fem minutter efter reduceringen kiksede opdækningen ved et hjørnespark, og så kunne indskiftede Nishar Yawar gøre det til 4-2.

Dermed tabte B 1908 for tredje kamp i træk og dumpede ned på ottendepladsen i rækken. Næste udfordring er Avedøre, der er placeret lige under otterne – men for en kamp færre. Den kamp spilles på lørdag 22. oktober på udebane klokken 13.00.

cmo

KAMPFAKTA
Lørdag 15. oktober 2016
Danmarksserien, pulje 2
B 1908 – AB Tårnby 2-4 (1-1)
1-0 Kristian D. Larsen (12)
1-1 Thomas Carlsson (44)
1-2 Benjamin Warlo (51)
1-3 Benjamin Warlo (60)
2-3 Martin Lisborg (strf. 77)
2-4 Nishar Yawar (82)
Advarsler: Jacob Willum Rønbøg, AB Tårnby (32)
Kristian Bo Andersen, AB Tårnby (71)
Morten Sichlau-Petersen, AB Tårnby (77)
Rune Christensen, B 1908 (87)
Casper Krogsgaard Jensen, B 1908 (88)
Martin Lisborg. B 1908 (88)
Obaida El-Itr, B 1908 (90)
Jesper Christiansen, AB Tårnby (90+1)
B 1908’s hold: Ovays Azizi, Kristian Glyø (debut) (Khamis Akida, 63), Casper Nordström, August Rosenmeier, Saleem Nanji (Valdemar Mendez Brockdorff, 89), Malthe Nygaard, Marc Maze, Martin Lisborg, Rune Christensen, Mads Severinsen (Obaida El-Itr, 79), Kristian D. Larsen
Dommer: Christian Hansen
Tilskuere: 198

Foto: Endelig lykkedes det for B 1908 at score på straffespark. Martin Lisborg satte den sikkert ind. Arkivfoto