Sen scoring sikrer point

72

Som det første hold tog B 1908 point fra topholdet Skovshoved. Kristian D. Larsen udlignede til slutfacit 1-1 med få minutter igen af kampen.

Fem kampe – fem sejre. Det var status for oprykkerne fra Skovshoved, da de lørdag eftermiddag tog imod B 1908 på det hyggelige anlæg på Krøyersvej. Hjemmeholdet mødte derfor op med en klar favoritværdighed mod otterne, der var uden karantæneramte Kevin Nauta, og Rune Christensen sad også over.

Der var blot spillet fire minutter, da topholdet bragte sig foran. Et frispark fra højre side blev sparket ind i feltet, hvor Johannes Marcher satte hovedet på bolden akkurat inden tilbagevendte Ovays Azizi i B 1908-målet nåede frem til den. 1-0 og en træls start for otterne.

Otterne lod sig ikke umiddelbart ryste af det hurtige føringsmål, men svarede godt igen i de efterfølgende ti minutter, hvor Kristian D. Larsen havde et par udmærkede forsøg, og hvor en Skovshoved-clearing i feltet kørte ud over mållinjen tæt ved den ene målstolpe.

Mange Skovshoved-chancer
Men så tog hjemmeholdet over. Otterne havde svært ved at dæmme op for Simon Bræmer i Skovshoveds forreste geled, og lynhurtige Emil Vatani voldte også kvaler for B 1908. Bræmer fik en stor chance efter 33 minutter, men afsluttede lant over mål. Fem minutter senere var Vatani fri, men afsluttede lige forbi mål.

Og Skovshoved fortsatte med at producere farlige chancer. Midt i halvlegen var det igen Simon Bræmer, der var på færde, men igen blev den store mulighed brændt. Tættest på 2-0 var Skovshoved i halvlegens overtid, hvor en afslutning strejfede ydersiden af stolpen.

Afslutninger udefra
I anden halvleg fik otterne justeret formationen og sad tættere på Skovshoved, der ikke var nær så dominerende. Omvendt havde de hvide særdeles svært ved at etablere chancer, og længe så det ud til at det tidlige Skovshoved-mål skulle blive kampens eneste.

Mod slutningen af otterne forsøgte otterne at lirke SIF-forsvaret op med afslutninger udefra. Benjamin Fey og Malthe Nygaard havde udmærkede forsøg. Men også skovserne kom til chancer i kampens slutning, og Ovays Azizi holdt otterne inde i kampen med to store redninger.

Perfekt indlæg af Valde
I anden halvlegs overtid fik Valdemar Mendez Brockdorff bolden i højre angrebsside og slog et farligt indlæg ind i feltet, hvor Casper Nordström var stødt med frem. Det skabte så meget ravage i hjemmeholdets forsvar, at indlægget endte hos topscorer Kristian D. Larsen, der i minuttal 90+1 kunne udligne til 1-1.

Stor jubel hos otterne, der holdt skansen i de resterende to minutters overtid og dermed spillede uafgjort for tredje kamp i træk. Otterne blev altså det første hold, der tog point fra Skovshoved. Lørdag venter det andet tophold, Ledøje-Smørum, der kommer til Sundby Idrætspark. Der er kick off klokken 13.00.

cmo

KAMPFAKTA
Lørdag 10. september 2016
Danmarksserien, pulje 2
Skovshoved – B 1908 1-1 (1-0)
1-0 Johannes Marcher (4)
1-1 Kristian D. Larsen (90+1)
Advarsler: Tobias Simonsen, B 1908 (12)
Mads Severinsen, B 1908 (45)
Malthe Nygaard, B 1908 (75)
B 1908’s hold: Ovays Azizi, Benjamin Fey, Casper Nordström, August Rosenmeier, Saleem Nanji, Malthe Nygaard, Khamis Akida (Admir Sabic, 90), Tobias Simonsen (Obaida El-Itr, 65), Mads Severinsen (Nicklas Andersen, 84), Valdemar Mendez Brockdorff, Kristian D. Larsen
Dommer: Sebastian Aagerup
Tilskuere: ca. 120 i Skovshoved

Foto: Kristian D. Larsen kom igen på scoringstavlen.