Seks, syv, otte … DS-holdet baskede Union

195
Mads Bukhave, Thiomas Overgaard Christiansen (2), Kristian D. Larsen (3) og Jesper Larsen scorede målene. Mads Dalby Bjørn holdt nullet. Målscorer Martin Kyster var gået i pølseboden, da billedet skulle tages.

Med utrolige 8-0 vandt B 1908 sin største sejr i turneringssammenhæng i dette årtusinde, da Union blev spillet ud af banen i Sundby Idrætspark.

For anden dag i træk blev der scoret otte mål i Sundby Idrætspark. Fredag aften vandt B 1908’s U17-mandskab en forrygende flot sejr på 6-2 over Nykøbing FC i Øst1-rækken.

Lørdag var der igen målfest på stadion. Denne gang scorede B 1908’s DS-mandskab alle otte mål. Det gik ud over Union, som måtte tage fra Amager med det største nederlag i Danmarksseriens pulje 2 i denne sæson.

Alvorlig skade i kampens start
Gæsterne fik en trist start på kampen, da Samuel Shepherd kom forkert ind i en tackling og måtte udgå med en skade, som så slem ud, allerede efter fire minutter. Vi håber det bedste for Union-spilleren herfra.

Otterne blæste til angreb allerede fra kampens start, og der skulle ikke gå mere end otte minutter, før det gav bonus. Saleem Nanji slog en bold på tværs af feltet til Kristian D. Larsen, der sparkede den ind til 1-0.

Otterne sprudlede
De sprudlende ottere blev godt hjulpet af mange fejl fra Union. Som efter et kvarter, hvor en dårlig clearing i gæsternes forsvar endte med en chance til Thomas Overgaard Christiansen. Kristian D. Larsen var over riposten og gjorde det til 2-0.

Efter 20 minutter blev det 3-0, da Union-keeperen ikke kunne holde et langskud fra Martin Lisborg. Thomas TOC Overgaard Christiansen var hurtigt over returen og fik den bugseret i mål for snuden af den uheldige keeper.

Flot første halvleg
Efter godt en halv time havde TOC muligheden for at gøre det til 4-0 efter et fremragende angreb, men forsøget blev reddet. Og minuttet efter var Union-keeperen ude i en stor redning på Kristian D. Larsens bragende flotte langskud.

Det efterfølgende hjørnespark sendte Martin Lisborg tæt ind foran mål, hvor Mads Bukhave kom til og gjorde det til 4-0, som også var stillingen ved pausen efter en flot første halvleg af otterne.

To straffespark på et minut
Otterne fortsatte det offensive spil efter pausen, og efter bare fem minutter blev Kristian D. Larsen nedlagt i feltet i en situation, hvor Unions Jonas Møller var heldig ikke at få sin anden advarsel. Martin Kyster scorede til 5-0 fra pletten.

Union havde blot givet bolden op, før otterne igen var over modstanderne. En bolderobring højt oppe på banen, og så blev Kristian D. Larsen igen stoppet på ulovlig vis. Nyt straffespark. Denne gang scorede Larsen selv til 6-0.

Frisparksperle af TOC
Så dalede spillet lidt i tempo, og først med et lille kvarter igen kunne målnettet blafre. Noget så eftertrykkeligt endda. Bum sagde det, da Thomas Overgaard Christiansen bragede et direkte frispark ind til 7-0. Flot, flot mål.

I løbet af anden halvleg havde Union haft et par chancer, men det kneb med træfsikkerheden, og vikarierende keeper Mads Dalby Bjørn havde fuldstændig styr på afslutningerne inden for målrammen.

Rødt kort til Fey
Der havde undervejs i kampen været småbataljer nogle af spillerne imellem, og efter 82 minutter valgte dommeren at give gult kort til Uffe Troensegaard fra Union og Benjamin Fey. Da Fey kort forinden havde fået en advarsel, var det marchordre.

Udvisningen holdt dog ikke otterne tilbage. Jesper Larsen var lidt heldig med at få en retur fra en Union-forsvarer, men han takkede for gaven og buldrede bolden i nettet til slutfacit 8-0.

Største sejr i nyere tid
Sejren var den største for B 1908 i turneringssammenhæng i dette årtusinde. I april 2004 vandt otterne 8-1 over Virum-Sorgenfri, men vi leder stadig i arkivet efter en sejr på otte mål eller mere.

B 1908 spiller sidste kamp i Danmarksserien på lørdag 15. juni kl. 15.30 mod TFC Odsherred på udebane. Torsdag 13. juni kl. 19.00 spiller holdet pokalkamp mod FA 2000 i Sundby Idrætspark.

SE ALLE MÅLENE HER: (Kilde: b1908fans.dk)

KAMPFAKTA:
Lørdag 8. juni 2019
Danmarksserien, pulje 2

B 1908 – Union 8-0 (4-0)
1-0 Kristian D. Larsen (8)
2-0 Kristian D. Larsen (15)
3-0 Thomas Overgaard Christiansen (20)
4-0 Mads Bukhave (32)
5-0 Martin Kyster (strf. 50)
6-0 Kristian D. Larsen (strf. 51)
7-0 Thomas Overgaard Christiansen (78)
8-0 Jesper Larsen (83)
Advarsler: Jonas Møller, Union (17)
Johannes Marcher, B 1908 (34)
Emil Skamby, Union (51)
Benjamin Fey, B 1908 (80)
Uffe Troensegaard, Union (82)
Udvisning: Benjamin Fey, B 1908 (82) – anden advarsel
B 1908’s hold: Mads Dalby Bjørn, Benjamin Fey, David Chernet, Johannes Marcher, Kristian D. Larsen (Khamis ‘Junior’ Akida, 69), Martin Lisborg (Jesper Larsen, 46), Patrick Bielefeldt, Martin Kyster (Festim Mustafi, 57), Saleem Nanji, Thomas Overgaard Christiansen, Mads Bukhave
Dommer: Henrik Niclasen
Tilskuere: 180 i Sundby Idrætspark