Sejr !!!

266
De to målscorere: Kristian D. Larsen og Shimal Ado.

Efter fem kampe uden sejr kunne B 1908 igen synge sejrssangen, da Ishøj lørdag eftermiddag blev besejret 2-1. Shimal Ado og Kristian D. Larsen scorede målene.

B 1908 skulle lørdag forsøge igen at komme på sejrskurs i Danmarksserien, da Ishøj gæstede Sundby Idrætspark. Det var inden kampen over en måned siden, at otterne sidste havde smagt sejrens sødme.

Men otterne fik den værst tænkelige start på kampen. Der var blot spillet 24 sekunder, da bolden lå i netmaskerne bag Jakob S. Jensen efter et effektivt angreb fra Ishøj i venstre side, hvor forsvaret slet ikke var opmærksomme nok.

Begmand til hjemmeholdet
Noget af en begmand til hjemmeholdet, der fik en chance for at bringe balance i målregnskabet efter små ti minutter, men Kristian D. Larsen sendte et frispark midt foran mål i gæsternes opstillede mur.

Efter 17 minutter var en fejlaflevering i otternes bageste rækker ved at blive dyr, men Jakob S. Jensen, der efter kampen blev kåret som otternes man-of-the-match, klarede med en fin fodparade.

Chancer i halvlegens slutning
Først mod halvlegens afslutning lykkedes det for alvor for B 1908 at komme igennem gæsternes kompakte defensiv. Martin Kyster havde to muligheder, blandt andet et godt hovedstød efter et hjørnespark, men ind ville bolden ikke.

Heller ikke, da Kristian D. Larsen efter 43 minutter skabte sig en god chance på kanten af offside, men fra en spids vinkel fik frontangriberen sendt bolden lige forbi den fjerneste målstolpe. 0-1 ved pausen.

Shimals første scoring
Otterne satsede offensivt fra anden halvlegs start, hvor trænerteamet gik over til et tremands-forsvar og satte Shimal Ado på banen som en ekstra offensiv kraft. Det skulle vise sig at give bonus.

Efter 53 minutter fik Kristian D. Larsen en chance, men Ishøjs keeper Thobias Henriksen parerede. Men to minutter senere sendte Khamis ‘Junior’ Akida bolden ind i feltet, hvor Shimal Ado headede bolden i mål. Hans første mål på B 1908’s bedste hold.

Chancer for at vende kampen
Kort efter havde ‘Junior’ en stor chance for at vende kampen fuldstændig på hovedet, men hans forsøg på et lob blev reddet af keeperen. Og minuttet senere appellerede otterne for straffespark for hands, men det blev ikke dømt.

Ishøj kom kun til enkelte chancer i løbet af anden halvleg, som otterne havde sat sig godt og grundigt på. Jakob S. Jensen havde en smuk tv-redning på et frispark begået syv-otte meter uden for feltet.

Vågen Kristian D. Larsen
Efter 72 minutter fik otterne frispark lige uden for feltet. Mikkel Knudstrup sendte bolden på stolpen, men Kristian D. Larsen var vågen på riposten og kunne score sit første mål i dette efterår til en fortjent 2-1-føring.

Kort efter scoringen blev Ishøj reduceret til ti mand, da Mohamed Mojab så gult for anden gang for at stoppe en modangreb. Det førte til store protester fra Ishøjs bænk og resulterede i en bortvisning.

Tæt på udligning i slutminutterne
Et soloridt af Khamis ‘Junior’ Akida efter 83 minutter burde have endt med en scoring, men Ishøjs keeper ville det anderledes. Heller ikke en god aktion af Shimal Ado førte til en scoring, der kunne have lukket kampen.

I stedet var Ishøj tæt på i tre situationer i kampens sidste minutter. To af dem var særdeles farlige, men Jakob S. Jensen var vågen mellem stængerne, og det endte med en 2-1 sejr til B 1908.

Topkamp i vente
Med sejren rykkede otterne op på andenpladsen i Danmarksserien, pulje 2, der lige nu toppes af FA 2000 et point foran. Netop de to klubber mødes i et vaskeægte topbrag på lørdag kl. 13.00 i Sundby Idrætspark.

KAMPFAKTA
Lørdag 6. oktober 2018
Danmarksserien, pulje 2
B 1908 – Ishøj 2-1 (0-1)
0-1 Can Güler (1)
1-1 Shimal Ado (55)
2-1 Kristian D. Larsen (74)
Advarsler: Yusuf Onurlu, Ishøj (31)
Ihsan Cimen, Ishøj (46)
Johannes Marcher, B 1908 (63)
Mohamed Mojab, Ishøj (64)
Thobias Henriksen, Ishøj (72)
Sebastian Schäd, Ishøj (74)
Martin Kyster, B 1908 (87)
Udvisning: Mohamed Mojab, Ishøj (76) – anden advarsel
B 1908’s hold: Jakob S. Jensen, Benjamin Fey (Shimal Ado, 46), Mikkel Knudstrup, Kristian Glyø, Johannes Marcher, Festim Mustafi, Frederik Storm (Simon Sinkjær 75), Martin Kyster, Patrick Bielefeldt (August Rosenmeier, 66), Khamis ‘Junior’ Akida, Kristian D. Larsen
Dommer: Oliver Gunsch
Tilskuere: 186 i Sundby Idrætspark