Krigen rasede, og der var to anfører på det ene hold og én anfører på det andet hold. Jeg er ikke sikker på, at jeg har set det før. Niels Brink og Oliver Tvarnø-Holm ville begge være anførere i fravær af David Chernét. og sådan blev det, og derfor 3 X anførerbånd på banen.:-) .Man kan jo næsten ikke blive sur på Knold & Tot..:-)

Drengene er begyndt at tænke i Shawarma, der er udsigt til at vinde en menu for bedste Biptest snarligt. Læs mere længere nede…

Men lad os starte med en flot ÅRETS PRIS

På dommersiden kunne vi fredag sige tillykke til BRIAN ANDERSEN, som dagen før, torsdag, på DBU Københavns Repræsentantskabsmøde havde fået den nye, og må man sige prestige klingende pris; som årets Breddedommer 2016. Fuldt fortjent.

Tillykke til Brian fra U19 B1908, Brian som altid er et godt bekendtskab. Ude igen fredag aften klokken 18:30. Dagen efter dommer i en divisionskamp med trio.

 

Så tilbage til de pokkers drenge – hvad sker der for dem. Valser rundt to mand høj med hver sit anførerbånd?

Fredag skulle vi møde Greve i den sidste DBU træningskamp i første runde. Vi havde krammet på dem, da vi i efteråret i den bedste U19 række slog dem 5-0. Noget som egentlig var ret ens fra den kamp, var vores kæmpe mandefald.

Vi måtte grundet skolerejse, skader og overbelastning se bort fra næsten halvdelen af truppen, så det lykkedes os at skrabe 12 mand sammen og så en hemmelig gæst fra en anden klub. En spiller som imponerede os. U19 hos B1908 har plads til 2-3 af de dygtigste spillere på Amager, og hvem vil ikke spille på øens bedste hold?

Keeper Rasmus Frederiksen fik vi først klar på selve dagen (Du kan godt lige sætte farten ned Kappa.:-)

Men man må sige, at uanset hvem vi stiller med i U19 truppen, så foregår det på pænt højt niveau, det er fantastisk at se. Og som altid, er det vanvittigt underholdende at se U19 spille. Underholdningsværdien findes ikke højere noget sted i landet. Fredag blev det glæde, vrede og grin i massevis. For det var så vanvittig en kamp, at man ikke kunne lade være at grine højt.

Første halvleg en dag på kontoret

Det var B1908 som satte sig på spillet og vi fik da også fortjent vundet første halvleg med 2-0 på mål af Kasper Karlsson og Jonas Hougaard. Flot hovedstødsperle af Kasper og Jonas Hougaard er bare høj klasse.

Sergio Leone besøgte B1908

Anden halvleg var vist skrevet af Sergio Leone, for det var da Clint Eastwood og Trinity brødrene på banen på samme tid. Begge hold skruede voldsomt op for tempoet og anden halvleg var nok 100 angreb uden pause. Men samtidigt var det ren indianerfodbold i meget høj fart – og så er der jo alle fejlene.

Man kan ikke sige andet, end at det er vildt underholdende for alle som ser det, men trænerne er irriterede over de mane fejl. B1908 burde i de sidste 45 minutter have scoret mindst 6-7 mål og Greve nogle stykker også.

Klubbens mageløse topscorer slog til igen

Vores 3. mål var helt mageløst – klubbens absolutte topscorer i 2016 Admir Sabic scorede en perle af et mål. Sat godt i dybden, tror det var af Hougaard, Admir tager nogle hurtige træk og KANONERER bolden mageløst ind bag keeperen fra feltets kant. Vi kommer tilbage til Admir (senere artikel) som scorede ca. 20 mål i U19 Øst kampe og U21 alene i efteråret. Vi taler en halv sæson.

Men kampen endte altså 3-2 til B1908 og så kan vi se frem mod søndagens 4. DBU Futsal kamp i Prismen klokken 12:00 mod Skovshoved. En sejr vil holde os på fast kurs mod mesterskabet.

Skal det blive 4 sejr i træk ?

Drengene er klar. Ingen sparer sig, for der skal kul på inden der skal løbes BIP TEST om to menuer til SILAS kebab om få dage. Alle vil vinde de to menuer til de to bedste.