Sejr i sidste træningskamp

249
Valdemar Mendez Brockdorff i aktion i Stenløse.

Danmarksserieholdet vandt generalprøven inden forårssæsonstarten på lørdag med 3-2 over Stenløse. To mål af Haitam Hajjami.

Der var blot spillet 20 sekunder af B 1908’s sidste træningskamp inden forårsstarten på lørdag, inden bolden lå i kassen. Haitam Hajjami, der er kommet til otterne fra Hvidovre, sendte bolden ind bag en sagesløs Stenløse-keeper på Kristian D. Larsens oplæg.

En drømmestart for otterne på den sidste testkamp inden det går løs for alvor mod Skovshoved. Stenløse fra Danmarksseriens pulje 1 lagde kunstgræs til kampen, hvor otterne skulle finpudse formen og de sidste detaljer.

Mange positive takter
Udover målet var der fra kampens start mange positive takter i otternes spil, der var veloplagt, og med et højt pres stressede spillerne modstanderne til at begå mange fejl, dog uden at det førte til de helt store chancer.

Alligevel var det Stenløse, der fik udlignet efter godt et kvarter. Den tidligere B 1908’er Obaida El-Itr satte angrebet godt i scene i venstre angrebsside, og foran mål blev bolden sat ind i en situation, hvor otternes keeper Mads Funch med rette argumenterede for offside.

Ny energi efter pausen
Stillingen holdt til pausen, hvor otterne tankede ny energi og kom sprudlende ud til anden halvleg. En lang bold fra Benjamin Fey blev smukt håndteret af Kristian D. Larsen, der køligt stoppede op og fandt en helt fri Haitam Hajjami, der resolut scorede sit andet mål.

Igen slog Stenløse igen, og efter et frispark ved mållinjen kom bolden ind i feltet, hvor otter-forsvaret ikke fik ordentligt afværget, og så var der plads til, at en af hjemmeholdets spillere kunne udligne til 2-2.

Mange chancer til otterne
Det var dog otterne, der havde mest at byde på mod slutningen af kampen, hvor der blev produceret mange chancer. Blandt andet en dobbeltchance, hvor Kristian D. Larsen og Valdemar Mendez Brockdorff begge havde mulighed for at score.

Men i situationen lige efter erobrede Khamis ‘Junior’ Akida bolden og sendte den ind foran, hvor Kristian D. Larsen i mistænkelig offsideposition sendte bolden i mål. 3-2 til otterne, der åbner foråret på lørdag kl. 13 hjemme i Sundby Idrætspark mod Skovshoved.

Se hele kampen på b1908fans.dk HER

KAMPFAKTA
Træningskamp, lørdag 18. marts 2017
Stenløse – B 1908 2-3 (1-1)
0-1 Haitam Hajjami (1)
1-1 Stenløse (17)
1-2 Haitam Hajjami (52)
2-2 Stenløse (70)
2-3 Kristian D. Larsen (80)
Advarsel: Stenløse (77)
B 1908’s hold: Mads Funch, Benjamin Fey, Mathias Bukhave (Patrick Fleischer, 62), Kristian Glyø, Benjamin Fey, August Rosenmeier, Khamis ‘Junior’ Akida, Martin Lisborg (Erik Bang, 64), Valdemar Mendez Brockdorff, Kristian D. Larsen, Haitam Hajjami
Dommer: Torben Iversen
Tilskuere: ca. 30