Sådan – tredje sejr på stribe

592
De tre målscorere Patrick Bielefeldt, Erik Hofman Bang og Kristian D. Larsen

For første gang i over ti år vandt B 1908 over Vanløse, da topholdet blev besejret med klare 3-0 i Sundby Idrætspark – den tredje otter-sejr i træk.

Tre sejre på stribe. B 1908 har for alvor fundet formen, og med en sejr på 3-0 over Vanløse i lørdagens hjemmekamp har de hvidblusede igen kontakt med midterfeltet i Danmarksseriens pulje 2.

Det var ellers Vanløse, der åbnede bedst med et aggressivt pres og højt tempo, og det gav bonus efter ti minutter, hvor holdet fik straffespark. Men Jakob S. Jensen, der stod en flot kamp i målet, reddede Jack Castelijns’ forsøg fra 11-meterpletten.

Flot soloaktion
Som halvlegen skred frem kom otterne bedre med, og midt i halvlegen var der gevinst. Benjamin Vielsted sendte en lang bold frem til Kristian D. Larsen, der styrede den videre til Erik Bang, der med en flot soloaktion endte med at runde keeperen og score til 1-0.

En farlig mulighed til Vanløse og et par løse chancer til Abdoulie Njai og Patrick Bielefeldt rundede en underholdende første halvleg af, men det blev ikke til flere scoringer inden pausen.

Vanløse-pres og rødt kort
Vanløse kom bedst ud til anden halvleg og åbnede med to store chancer. Den største til Jack Castelijns, men Jakob S. Jensen agerede sprællemand i målet og fangede den farlige afslutning fra kort afstand.

Så lidt dramatik midt i halvlegen, hvor Vanløses Mohammad Shaban Hussain fik sin anden advarsel – og dermed rødt kort – efter at være blevet skiftet ud. Men fortsat 11 mod 11 på banen lagde otterne mere og mere tryk på.

To flotte mål på to minutter
Efter 71 minutter headede indskiftede Jesper Larsen bolden frem til Patrick Bielefeldt, der tog den godt til sig, afdriblede et par modstanderen og køligt fangede Vanløse-keeper Lasse Krogh på det forkerte ben og sendte bolden fladt i nettet. Flot, flot mål.

Og blot to minutter senere var sidste weekends firemålsskytte Kristian D. Larsen på pletten. Bielefeldt stod for assisten, og Larsen gjorde elegant arbejdet færdigt ved at tippe bolden over målmanden og i nettet til 3-0.

Rødt kort til Bukhave
Med et lille kvarter igen blev B 1908 reduceret til ti mand, da Mathias Bukhave fik sit andet gule kort. Men otterne holdt stand og holdt nullet. Tilmed var der to store chancer til hjemmeholdet mod kampens slutning, men det blev ved 3-0.

Det var – så vidt denne skribent har kunnet finde frem til – første gang i mere end ti år, B 1908 besejrede Vanløse i turneringssammenhæng. Næste kamp for otterne er på lørdag 28. oktober kl. 13.30 ude mod Roskilde KFUM.

Se højdepunkter fra kampen fra b1908fans.dk her:

KAMPFAKTA:
Lørdag 21. oktober 2017
Danmarksserien, pulje 2

B 1908 – Vanløse 3-0 (1-0)
1-0 Erik Hofman Bang (21)
2-0 Patrick Bielefeldt (71)
3-0 Kristian D. Larsen (73)
Advarsler: Mathias Bukhave, B 1908 (32)
Saleem Nanji, B 1908 (54)
Mohammad Shabban Hussain, Vanløse (57)
Emil Carlsen, Vanløse (87)
Daniel Ginge Andersen, Vanløse (90)
Udvisninger: Mohammad S. Hussain, Vanløse (65) – anden advarsel (efter udskiftning)
Mathias Bukhave, B 1908 (77) – anden advarsel
B 1908’s hold: Jakob S. Jensen, Benjamin Fey, Mathias Bukhave, Benjamin Vielsted, Saleem Nanji, Rune Christensen, Martin Lisborg, Abdoulie Njai, Erik Hofman Bang (Jesper Larsen, 64), Patrick Bielefeldt (David Chernet, 78), Kristian D. Larsen (Simon Sinkjær, 86)
Dommer: Casper Thorsøe Jr.
Tilskuere: 165 i Sundby Idrætspark