Så gik den ikke længere – nederlag mod LSF

249
Jesper Larsen scorede otternes enlige mål og var sit holds bedste. Foto: Speich Fey Film Team

OPDATERET B 1908 tabte lørdag eftermiddag for første gang siden 24. marts. Ledøje-Smørum vandt på eget græs 4-1. Otterne holder dog fast i førstepladsen i DS pulje 2.

Efter fem sejre i træk i Danmarksserien, rendte B 1908 lørdag eftermiddag ind i efterårets første nederlag, da et velspillende LSF-mandskab på eget græs vandt med hele 4-1 i en kamp, hvor otternes spil aldrig kom til at fungere optimalt.

Otterne kom ellers foran 1-0 midt i halvlegen efter en god aktion af Kristian D. Larsen i højre side. Han fandt Jesper Larsen, der var otternes bedste i kampen, som trykkede af udefra og passerede Nicolai Bjerregaard i LSF-målet.

Hurtig udligning
Føringen holdt dog kun i nogle minutter. Et LSF-indlæg fra højre kom tæt ind under mål, hvor hjemmeholdets topscorer Frederik Jørgensen kunne heade bolden i netmaskerne til udligning.

Otterne havde svært ved at få bolden spillet rundt, som holdet har haft stor succes med i de foregående kampe. LSF’erne havde held til at forstyrre opspillet og var især farlige på omstillinger.

Benjamin Fey så rødt
Straks i anden halvlegs start kom hjemmeholdet foran i en situation, hvor B 1908-forsvaret ikke fik dæmmet op for Kristian Larsen (sådan en har LSF også), og pludselig var han fri foran mål og kunne gøre det til 2-1.

Kort efter blev situationen mere vanskelig for otterne, da endnu en omstilling voldte problemer. Benjamin Fey begik frispark til en advarsel, og da han allerede havde set gult i kampens start, var det tidlig omklædning for venstrebacken.

Frispark, nej, omstilling og mål
Et lille kvarter inde i anden halvleg kom LSF på 3-1. Otterne appellerede kraftigt for et frispark mod Patrick Bielefeldt – der efterfølgende skadet måtte forlade banen med en skade – men dommer Anders Foght fløjtede ikke.

I stedet blev bolden sendt på tværs af banen til Emil Scott Rasmussen, der helt fri kunne runde fremstormende Jakob S. Jensen og sende bolden i mål til 3-1 til hjemmeholdet. Og så var det for alvor op ad bakke for otterne.

Det blev værre endnu
Det blev værre endnu, for kort efter blev det 4-1, og så var nederlaget reelt en realitet. To muligheder til Mads Bukhave og Jesper Larsen kunne have ført til reducering. Omvendt havde LSF også et dobbeltforsøg på træværket.

I kampens overtid fik LSF korrekt straffespark, men Jakob S. Jensen sluttede kampen af med en redning på den store mulighed. Næste kamp er på lørdag 15. september kl. 13 hjemme i Sundby Idrætspark mod Kastrup.

KAMPFAKTA
Lørdag 8. september 2018
Danmarksserien, pulje 2
LSF – B 1908 4-1 (1-1)
0-1 Jesper Larsen (22)
1-1 Frederik Jørgensen (25)
2-1 Kristian Larsen (48)
3-1 Emil Scott Rasmussen (58)
4-1 Kristian Larsen (62)
Advarsler: Benjamin Fey, B 1908 (3)
Frederik Jørgensen, LSF (55)
Udvisning: Benjamin Fey, B 1908 (51) – anden advarsel
B 1908’s hold: Jakob S. Jensen, Benjamin Fey, Mikkel Knudstrup, David Chernet, Johannes Marcher, Martin Kyster, Patrick Bielefeldt (Frederik Storm, 60), Jesper Larsen, Martin Lisborg (Festim Mustafi, 39), Kristian D. Larsen (August Rosenmeier, 62), Mads Bukhave
Dommer: Anders Foght
Tilskuere: ca. 150 på Sydbank Arena, Smørum