Så gik den ikke længere for U17

159

Efter 3 sejr på stribe, kom HIK på besøg og satte en stopper for vores sejrstime.

Kampen startede med HIK i teten og vi havde svært ved at komme i gang. Især deres nummer 9, som normalt spiller for divisionsholdet, gjorde forskellen.

Allerede i det 2. minut afslutter han fra en spids vinkel. Albert parerer, men bolden ryger over hovedet på ham og er på vej i mål, men Reiter redder på stregen.

Men efter 5 minutter, var han på spil igen. Han kommer igennem på vores venstre side og Albert forventer et indlæg, så han træder et skridt frem, hvilken HIK spilleren udnytter til at sparke i mål bagom Albert.

4 minutter senere er vi tæt på at udligne, da Reiter smider et flot indlæg ind til Behnke, der desværre header på overliggeren.

Minuttet efter den afslutning er HIK tæt på at øge til 2-0, men Albert kommer flot ud og Reiter kommer godt retur og tilsammen får de stoppet chancen. Desværre bliver Albert ramt i situationen og det påvirkede ham i resten af kampen.

Efter et kvarter får de frispark ude i venstre side og den smækker han imod bagerste. Albert er på den, men den snyder ham lidt og da han skal sætte af, påvirker skaden ham fra tidligere og han får ikke hoppet og derfor suser bolden over hovedet på ham og i mål.

Minuttet efter får Grevy en friløber, men desværre sidder den lige på målmanden. Returen ryger ud til Silas, der desværre ikke får ordentlig træf på bolden og den ryger til målspark.

Ikke lang tid efter får Grevy en chance mere, da Julle triller bolden på tværs til ham, men med siden til målet, får han ikke rigtig kroppen indover bolden og den ryger over mål.

Så var 9’er på spil igen. Efter en dribletur, hvor vi er for passive, sparker han fra distancen, men endnu engang får Albert ikke sat ordentlig af og bolden ryger i mål til 3-0. Ingen tvivl om at Albert havde nappet de 2 mål, hvis han havde været på 100 %, men ros til Albert for at kæmpe videre.

Med et kvarter tilbage af 1. halvleg får HIK gult kort og det gav os et ekstra boost. Først får Olabi en friløber, men hårdt presset af en forsvarsspiller sparker han lige på målmanden. Men bare minutter senere, kom reduceringen. Grevy kommer igennem i højre side af feltet og bliver så nedlagt og korrekt straffe. Lidt uforstående af spilleren ikke får gult, da en frarøver en scoringschance. Men Julle tager sparket og scorer sikkert.

Efter pausen sad vi mere og mere på spillet. HIK levede på omstillinger og trak tiden og vi prøvede at skabe lidt kaos. Det var dog HIK, der fik den første chance, men Albert redder flot til hjørne.

Vores første chance tilfaldt Olabi, der får chancen på et frispark lige udenfor feltet, som blev begået imod ham selv. Men desværre ryger den et stykke over mål.

Efter et kvarter er Grevy igen på spil, men målmanden redder til hjørne. På det efterfølgende hjørnespark får Behnke chance på hovedet, men han får ikke ordentlig træf på bolden.

Med 20 minutter igen, burde vi ha reduceret yderligere. Julle driver bolden frem midt for mål, og burde nok ha stukket Grevy til en friløber, men Julle trækker den anden vej og afslutter. Uheldigvis over mål.

Resten af kampen var en noget rodet affære, hvor vi var noget frustreret, især over dommeren. I 2 omgange sparker deres nummer 9 ud efter vores spillere. Begge gange får han en henstilling. Meget uforstående.

Men det lykkedes os ikke at få lagt det sidste pres. Alligevel er vi tæt på 2-3, da Grevy smider et indlæg til bagerste, hvor Olabi kommer løbende og i stedet for at bruge sit venstre, prøver han at nå den med højre uden held.

Så kampen sluttede 1-3 og vi fik vores første nederlag.

Dagens hold: Albert – Reiter – Seb – Lau ( c ) – Oliver – Mag – Behnke – Julle – Olabi – Silas – Grevy

Bænken: Lauritz ( kom desværre ikke ind ) – Costa – Lux

Dagens mand blev Reiter med 8 stemmer foran Sebastian med 4

Dagens tal:

6 min  0-1

14 min 0-2

19 min 0-3

24 min gult HIK

28 min 1-3 Julle str. / Grevy

Næste kamp er på søndag ude imod Roskilde KFUM kl. 11.00